Daca e sa cumperi fani facebook, faci acest lucru doar pentru imagine si eventual pentru a acapara increderea vizitatorilor. Chiar daca fanii sunt reali, foarte putini vor fi interesati de ceea ce vinzi sau prezinti tu pe site, mai ales daca website-ul tau e prea nisat.
Am incercat si eu cu niste imagini, video-uri haioase, slabe rezultate. Ar trebui sa incerc sa pun femei imbracate sumar
Pentru un website generalist poate ca s-ar merita sa cumperi niste like-uri si s-ar putea sa interactionezi oarecum cu userii(daca prezinti lucruri de interes general si..le prezinti bine), insa pentru un website nisat, ii cumperi doar pentru imagine.
+ Desi nu sunt adunate like-uri sau comentarii la postarile de pe facebook, sa stii ca totusi sunt si persoane ce viziteaza url postat. De exemplu la un cont pentru care am cumparat 1k like-uri, toata luna am avut la postari doar 4 like-uri (adunate), insa in Analytics imi arata si 50 de vizitatori, veniti prin facebook care au stat aproximativ 3 minute pe site.

Răspunde cu citat