Iarta-ma ca ma bag, dar tu chiar ai dat "0.092 lei per fiecare fan" ?
Nu inteleg, cum adica i-ai targetat? I-ai targetat dupa interese, oras si/sau varsta?
Ia incearca tu sa ii targetezi dupa oras, varsta si interese. Sa vezi cat vei plati atunci pe click.

Tu nu ai facut nimic decat sa ai reclama pe facebook, atata tot. Acea pagina o vede toata lumea. Oameni cu varsta 13-99 de ani. oameni carora le plac manelele, bijuterii, jocuri, prajituri...etc. Oameni care locuiesc in craiova, baicoi, pitesti etc.
Deci unde-i targetarea?

Si acum, o singura intrebare: Care e diferenta dintre fanii pe care ii "vand" eu, fata de fanii care-ti vin din facebook?

Crede-ma. Stiu cu ce se mananca ads-ul/fanii.
Imi poti explica de ce anumite magazin online aleg sa cumpere fanii de la mine, si nu isi fac campanie?
Si uite si un exemplu: FunGroup - Am adus peste 60.000 de fani acestei pagini. Pretul a fost si el unul marisor (130ron/mie - per total).

De ce nu a ales fungroup sa-si faca campanie, cu fani dupa orase, strict interesati de continutul lor, dupa varsta si etc, si au ales sa-i cumpere de la mine?

E strict punctul meu de vedere!
Merg pe ideea: Daca stii cum sa-i "ademenesti", ii poti avea de oriunde: campanie, aplicatii, clickjacking, exchange! Daca nu stii - lasa-te!

@Bogdan, nu am pentru ce sa dau negativ!