Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Estimare pret pagini de facebook

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit Estimare pret pagini de facebook

Salutare,

Stim cu totii ca in decembrie a scazut destul de mult reach-ul paginilor de facebook. E posibil ca in viitor sa fie si alte update-uri mai bune pentru proprietarii paginilor de facebook.

Intrebare: Credeti ca mai e cineva dispus in Romania sa cumpere pagini de facebook pentru care sa plateasca o suma maricica de bani?
    Am 3 pagini care au vreo 900k de fani (majoritatea 18-24 de ani, 60% barbati). Credeti ca e cineva dispus sa ofere aprox 6000 de euro pe acest pachet de pagini+ site-urile aferente acestor pagini?
    Paginile, chiar si in aceasta perioada mai dificila (pentru unii), pot scoate lejer 1000 de euro/luna din diferite retele de publicitate si de afiliere (romanesti si straine - cunosc retele care platesc frumusel per lead).
    Fanii acestor pagini au fost adusi prin aplicatii (aprox 70%) iar restul au venit natural. O parte din fani interactioneaza destul de bine la continutul de divertisemnt iar cealalta parte apreciaza mai mult continutul care contine lucruri interesante si mai inteligente.
    Voi cu cat ati vinde 3 pagini de 900k de fani care va pot aduce cel putin 1000 de euro/luna cu 4-6 ore de munca/zi?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Fara a incerca sa te descurajez vreun pic, noile schimbari vor scadea usor, usor increderea antreprenorilor in a investi masiv in pagini de FB. Chiar azi citeam un studiu facut de cei de la tehnorati, parca, potrivit caruia in viitorul apropiat facebook o va lua in picaj precum myspace in anii trecuti. Deja anul trecut milioane de useri si-au dezactivat conturile datorita violarii intimitatii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Voi cu cat ati vinde 3 pagini de 900k de fani care va pot aduce cel putin 1000 de euro/luna cu 4-6 ore de munca/zi?
    Convinge-ma pe mine ca se intampla asta si le cumpar eu.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Deci ar exista posibili cumparatori, asta e raspunsul pe care il asteptam

Se intampla, altfel nu faceam referire la acel detaliu. Se pot scoate si mai multi bani (cum se intampla si in trecut) insa implica mai multa munca

PS. Sunt retele de afiliere straine care plateau si peste 1 euro/inregistrare la anumite jocuri
    O astfel de retea poate fi o mina de aur pentru o pagina de facebook

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

Implicit

Cam greu cu fani adunați prin aplicații.

Trebuie văzut și care e profilul lor, nu doar vârsta, cărui segment și de pe ce piață ar aparține. 10.000 de fani pot fi mină de aur, dar în același timp 500.000 pot să nu valoreze nimic. Și ca exemplu, o pagină cu like-uri de la persoane care-și petrec frecvent vacanțele în străinătate ar putea reduce considerabil costurile de promovare ale unei agenții de turism; dar, dacă respectivii merg în vacanță o dată la 5 ani, și atunci la cort, pagina n-are nici o valoare.

Eu mă gândesc la o postare pe un grup de-al tău (ai o ofertă pe undeva), dar sunt sceptic în privința out-come-ului. Din ce am văzut eu, la o poză haioasă sau un banc reacția e de sute de like-uri, uneori sar de 1000, dar la posturi mai serioase sau care promovează ceva sunt foarte puțini - și nu m-ar mira să fie mai multe raportări de spam.

Nu există nici o garanție că paginile respective aduc $ venit pe lună. Atunci de ce le vinzi? Ai nevoie de o explicație bine argumentată.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Gratian, pai dintr-un milion de fani se gasesc minim: 10.000 carora sa le placa vacantele in Romania, 10.000 care au facut vacante in strainatate, 10.000 care pariaza, 10.000 care isi cumpara haine online, 10.000 de copii care se joaca jocuri online, 10.000 cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat, 10.000 de copii care iti vor da click pe reclame, 10.000 care cumpara de la emag produse IT, 10.000 care se uita la filme online, 10.000 care...
    Cu alte cuvinte, cum poti sa sustii ca o pagina de 10.000 poate fii mai buna decat una de 500.000? Nu te-ai gandit ca acele aplicatii ar putea fi pe o anumita categori?
    Adica daca am facut o aplicatie pentru care sa dai like pentru a juca GTA 5 online gratuit fii sigur ca n-au intrat sa se joace cei caroara le plac vacantelele! Cei carora le plac vacantele poate sunt pe alta pagina targetata lor!
    N-am zis ca vand paginile azi, am vrut doar sa-mi fac o idee daca este cineva pe aici interesat sa dea atatia bani (personal atata cred eu ca e suma corecta) pe niste pagini de facebook si prin raspunsul lui Serban am inteles ca exista astfel de persoane. Iar poate la inceputul lui februarie le voi vinde ca am nevoie de o suma mare de bani

Si cum poti sa zici ca nu exista nicio garantie? Crezi ca eu nu stiu ca daca gasesc un posibil cumparator acesta va dori sa si arat statistici prin care sa ii dovedesc ca paginile si site-urile produc cat am zis eu acolo?
    Apropo, acum vreo 2 saptamani parca, am vandut o pagina de 100.000 de fani care ii produce tipului 10-12 euro/zi din adsense. Deci, daca folosesti acea reteta, ar trebui sa produci si la 90 de euro/zi

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Si cum poti sa zici ca nu exista nicio garantie? Crezi ca eu nu stiu ca daca gasesc un posibil cumparator acesta va dori sa si arat statistici prin care sa ii dovedesc ca paginile si site-urile produc cat am zis eu acolo?
    Apropo, acum vreo 2 saptamani parca, am vandut o pagina de 100.000 de fani care ii produce tipului 10-12 euro/zi din adsense. Deci, daca folosesti acea reteta, ar trebui sa produci si la 90 de euro/zi
    Ma intreb, vazand cu cate argumente abracadabrante iti promovezi produsele, de ce nu aplici tu tehnicile mentionate mai sus. Pana la urma de ce sa iei 3-5k euro pe ele cand teoretic poti face banii astia in 2 luni. Deci ... care-i motivul pentru care nu le monetizezi tu si le spui altora sa le monetizeze?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Aoleu....Tu la care din intrebari mi-ai raspuns??
    Am scris ca produce cel putin 1000e/luna, asta inseamna ca poate face 1001 dar si 2000. Dealtfel am facut postarea sa vad daca ar fi dispus cineva pe aici sa palteasca 6000 de euro si am gasit raspunsul. Motivul este ca banii ii fac poate in 3 luni iar poate eu am nevoie de ei mai repede, in aproximativ 1 luna!

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Avand in vedere motivarea ta eu cred ca e putin sa ceri 6k, consider ca un pret corect pentru ce ai tu este undeva la 12-15k EURO.

Succes cu vanzarea!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Avand in vedere motivarea ta eu cred ca e putin sa ceri 6k, consider ca un pret corect pentru ce ai tu este undeva la 12-15k EURO.

Succes cu vanzarea!
    Sper ca trollezi sa nu facem confuzie intre pagini de fb si un site misto

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. estimare pret website
    De bionutd în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th May 2016, 08:25
  2. Estimare pagina de facebook - pret
    De Popa Flavian în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd September 2013, 12:37
  3. Estimare pret grup pe facebook
    De Adiiii în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4