Nu se poate
Se poate
Se duce se duce, scapi de puscarie cu alte cuvinte)
Acum serios, ce nevoie ai de "autoritate" pe download filme (o ilegalitate dealtfel)?
Te-ai uitat in analytics sa vezi ce face traficul ala? Nu cumva inchide pagina cand nu gaseste filmul respectiv si te injura si se jura ca nu mai intra veci pe site-ul tau?
Trust, but verify.
Ai dreptate, dar ce deranjeaza acel titlu, domeniul siteului este download-filme.net .... nu deranjeaza la adsense daca l-as inscrie ?
Si referitor la acest subiect, cat de curand va fi foarte controversat...multi o sa doreasca sa treaca pe legal.
Eu sincer nu inteleg ce vrei. Numele domeniului sugereaza deja ceva destul de ilegal. Vrei sa apara in top pe cautarea "download filme" dar totusi sa fie legal si utilizatorii sa nu gaseasca ce cauta la tine?
Ce continut vrei sa ai? Filme inteleg ca nu, pentru ca e ilegal. Daca vrei altceva (review, trailere) nu inteleg de ce te legi de numele domeniului, care nu se refera la reviewuri, nici la trailere.
Daca pui trailere, ce aduci tu in plus fata de linkul catre trailer? Daca nu aduci nimic, cel mai probabil adsense o sa-ti dea peste nas in secunda 2. Daca vrei sa pui reviewuri atunci trebuie sa muncesti pentru ele, sa le scrii, ar insemna ca faci un lucru serios si atunci numele domeniului te-ar incurca.
Cred ca trebuie sa-ti faci o ordine in ganduri.
Caut cu jingle.ro.
Vrea sa fie un pic in legalitate. A mai sustinut asta intr-un topic.![]()
Cea mai buna metoda in opinia mea:
Iti faci site de review-uri si de trailere, folosesti "autoritatea" (lol) acestui site ca sa promovezi si sa urci celalalt site.
Cand expira domeniul uiti de el. Sau daca expira peste prea multa vreme, dupa ce pui totul la punct ii faci un redirect si gata. Sanatate multa si succesuri.
Trust, but verify.
Voyo.ro a cumparat licenta pentru fiecare film distribuit si oferit online ?
Vreau ca siteul asta sa fie doar de review film si trailer si atat. Si domeniu sa fie acelasi.
Voyo e a concernului Media Pro. Multe sunt productii proprii, pentru celelalte au drepturi de distributie.
download-filme.net e un nume foarte prost pentru un site de review filme. Nu e stralucit nici pentru un site de piratat filme, dar asta e doar parerea mea. Daca te bazezi ca o sa rankezi bine pe
"download filme" si ca userii in loc sa iasa imediat de pe site cand isi dau seama ca au fost pacaliti o sa dea click pe ad-uri nu vad sa ai o afacere prea prosperaParerea mea.
Caut cu jingle.ro.
Oricum, eu nu mai inteleg care era de fapt intrebarea.
Daca poti sa faci dintr-un site ilegal un site legal.. in ce sens?
(asta daca vrei un raspuns....)
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)