Folositi reddit.com, pentru site-urile cu continut in engleza am vazut ca aduce ceva trafic, si un link in plus nu cred ca strica.
Ce pareri aveti despre el?
Folositi reddit.com, pentru site-urile cu continut in engleza am vazut ca aduce ceva trafic, si un link in plus nu cred ca strica.
Ce pareri aveti despre el?
Eu am parerea ca un spam cat de mic acolo iti trece site-ul pe lista lor neagra. E o comunitate puternica reddit-ul. Cel mai bine ar fi sa o folosesti in alte scopuri![]()
Trust, but verify.
+1 la ce a zis Dan.
Daca vii cu ceva constructiv pentru comunitate, nu vad sa dauneze, dar daca bagi link-uri spre acelasi site mereu, o sa fii banat. Cel putin, eu asa am patit.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Eu l-am folosit mult si inca il mai folosesc. Daca bagi lucruri de calitate o sa ai succes, mie mi-a adus zeci de mii de vizitatori. In general am observat ca sunt pretentiosi, nu le plac reclamele, spam-urile. Cel mai mult am lucrat cu sectiunea 'funny', iar cu topuri (top 10 funniest ...) chiar mi-a mers bine.
@lumpy mie mi-a mers foarte bine pe sectiunea wallpapers ... am vazut ca este si sectiunea Romania dar nu prea vin vizite de acolo. Romanii folosesc reddit mai mult pentru spam in loc sa faca treaba pe sectiunea Romania ca sa o dezvolte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)