Oare si sistemul de comentarii se va schimba? Vad ca sunt indisponibile postarile de comentarii.
Oare si sistemul de comentarii se va schimba? Vad ca sunt indisponibile postarile de comentarii.
vad ca merge tabloul de bord, doar ca postarile de ieri nu le afiseaza. culmea e ca nimic nu s-a schimbat... mai astept sa vad ce se intampla.
Nici la mine nu s-a schimbat nimic ...
Acum este online, au anuntat aici: Blogger Buzz: Blogger is back
Blogger.com a fost indisponibil si pe 14 mai 2011. Vedeti statusul pe status.blogger.com.
Legat de wordpres vs blogger observatia mea este ca din rezultate serp blogger este mai interesanta pentru Big G .. iar acest lucru inca nu s-a schimbat , la mine , aveti voi alte rezultate ?
Si eu am aceeasi impresie, blogurile create pe blogger stau mai bine in serp. De ce? Nu stiu...poate ca sunt gazduite pe aceleasi servere ca si google, indexarea unui post nou se face intr-o secunda de cand ai dat publish, iar in serp apare (daca e un blog si cu ceva autoritate) pe prima pagina intr-un minut.
Pentru cei care detin un astfel de blog si il monitorizeaza cu Webmaster Tools, daca v-ati uitat la "Links to your site", de ce sunt asa multe linkuri de la blogspot.com?
Director de articole -> articole.pro
deci nu sunt singurul .. intr-adevar , blogger e mai bun pt google results si ar trebui avut in vedere acest lucru .. esential
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)