am facut de curand www.anuntul-online.ro ...l am inscris la google si toate cele ...dar nu imi indexeaza pg de anunturi ... ce ma sfatuiti ?
am facut de curand www.anuntul-online.ro ...l am inscris la google si toate cele ...dar nu imi indexeaza pg de anunturi ... ce ma sfatuiti ?
Schiez la Voineasa in weekend !
Asigura-te ca folosesti:Postat în original de bogdan @ Jan 29 2006, 09:57 PM) [post=9454
1. Search Engine Friendly URL's
2. Google SiteMap
3. SiteMap normal
4. Title si description diferit pentru fiecare pagina.
Vezi www.anunturi-gratuite.ro cel mai bun exemplu din domeniu. Daniel Chirita a facut o treaba excelenta cu site-ul ala, asa ca ia-le exemplu lor. Atentie insa : ]
[/QUOTE]
Asigura-te ca folosesti:
2. Google SiteMap
3. SiteMap normal
4. Title si description diferit pentru fiecare pagina.
Vezi www.anunturi-gratuite.ro cel mai bun exemplu din domeniu. Daniel Chirita a facut o treaba excelenta cu site-ul ala, asa ca ia-le exemplu lor. Atentie insa : fara spam si fara plagiarism.
dha...prima treaba e sa sparg siteul in categorii si porma om mai vedea
dha...prima treaba e sa sparg siteul in categorii si porma om mai vedea
[quote name='ITE' date='Jan 30 2006, 07:44 AM' post='9887']
Asigura-te ca folosesti:
Search Engine Friendly URL's asta cam la ce se refera mai exact?
Schiez la Voineasa in weekend !
tutorial mod_rewrite
Mod_rewrite tutorial
![]()
Transformi linku-rile de gen: anuntul-online.ro/anunturi.php?page=0&cat=vanzari+telefoane in anuntul-online.ro/anunturi/vanzari-telefoane .
Te rog sa incerci o scurta prezentare si sa citesti ce e pe forum (regulamentul).
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)