Site-ul este www.scaunegetica.ro , este gata, la fel si inscrierea in directoare, motoare, care cred ca o sa dureze ceva.
Cam cat credeti voi, ce ar mai trebui facut sa fie vizitat...etc
astept cat mai multe sfaturi.
mersi baieti
Site-ul este www.scaunegetica.ro , este gata, la fel si inscrierea in directoare, motoare, care cred ca o sa dureze ceva.
mersi baieti
Salut!
Nu vreau sa fiu rau, daca ar fi fost magazinul tau, as fi venit cu ceva sfaturi, dar fiind realizat de onlyonedesign, a carei reprezentanta esti, firma care are in oferta servicii de SEO si web marketing nu o sa o fac.
De ce? Pentru ca, la cum e realizat siteul dovedesti ca nu ai experienta absolut deloc in SEO. Intr-adevar, nu s-a nascut nimeni cu SEO in cap (carcotasii o sa zica ca totusi ar exista un anumit Mezei care... :p ) dar personal consider ca este incorect fata de client sa spui ca oferi niste servicii despre care nu stii deloc cu ce se mananca. Clientul zice ok, te plateste si asteapta rezultate. Si rezultate, la stadiul actual, din parti. Personal, pot garanta locul #1 in Google pentru toate keywordurile importante(apropo sti ce sunt alea?): scaune, scaune birou, scaune ergonomice, fotolii etc. Ba chiar mai mult decat atat: rata de conversie mare si branding de calitate(astea tin de ultimul punct din oferta ta, webmarketing). Si majoritatea membrilor activi ai seopedia probabil ca ar putea garanta acest lucru.
In fine, ar fi fost ok daca ai fi dovedit ca ai citit despre SEO, ca ai incercat sa aplici ce ai invatat si vroiai sa aflii parerea seopedistilor despre munca ta. Sau ca te intereseaza chestii specifice(de ex imbunatatirea structurii de linkuri interioare)
Dar asa, ce sfaturi sa dau, ca nu e urma de SEO acolo. Asta ar insemna sa fac munca in locul tau. Si sa sti ca am fost bland, ca e vorba de o fata
Concluzia este ca ar trebui sa citesti cap coada ce gasesti pe forum aici, ca informatie de calitate e garla, plus tone de linkuri catre informatie. Fi sigura ca atunci cand ai o nelamurire, o sa te ajute cineva.
Succese nebanuite la indeplinirea planului SEOistc. Traiasca impreialismul.
Dan asta si fac, incerc sa ma documnetz si sa fac tot posibilul sa invat.
Site-ul este terminat .Urmatorul pas a fost sa il inscriu in directoare , pe google si yahoo.Acum nu imi ramane decat sa astept. Care ar fi pasul urmator, astept sfaturi .
Mersi.
de programare nu ma ocup eu si de ce tine de strucutura site-ului.
De curiozitate, in directoare title i-ai pus? Ca daca e tot Getica, cum sunt toate titlurile din site...
Sfatul meu este: learn to use the force, my young apprentice. Dupa ce o sa citesti mai mult o sa iti dai seama singura ce lucruri trebuiesc facute
mda scaunde de birou: Results 1 - 10 of about 162,000 for scaune birou.
etc
Dane esti cam dur :lol:
nu zic ca n-ai un pct de vedere...
sa nu fiu total offtopic: title-ul trebuie sa reflecte cuvintele cheie tintite :p
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Cand am inscris in directoare am pus ca titlu "Scaune de calitate" si in unele si Scaune Getica sau am pus numele societatii. dar in general Scaune de caliatate.
Oricum trebuie sa astept ceva pana este acceptat peste tot.
ar trebui la fiecare pagina sa fie alt titlu..de ex..Scaune de birou.. etc. ?
<div class='quotetop'>QUOTE(Dan.Rades @ May 12 2006, 08:06 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>(carcotasii o sa zica ca totusi ar exista un anumit Mezei care... :p )
[/QUOTE]
Care a ramas fara tigari sau ce ?![]()
<div class='quotetop'>QUOTE(happylife @ May 12 2006, 06:16 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/QUOTE]
In primul rand scapa de imaginile alea de o asa proasta calitate.
Scapa de imaginea imensa de pe prima pagina, si inlocuieste spatiul ala cu text scris frumos is la obiect, cu link-uri in context, catre paginile interioare.
Inlocuieste meniul de sus cu imagini, cu unul CSS cu link-uri text.
PS: Cam putine fete pe forum.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din pacate alea sunt imaginile care le au![]()
Ok, o sa pun text pe prima pagina, ai dreptate, dar cred ca nu o sa fie de acord sa renunte la imaginea aia mare.
Pot sa inlocuiesc meniul de sus cu imagini cu un css dar sa arate la fel ca asta , adica acelasi rezultat dar cu o alta tehnica?
Rasfoiesc forumul asta, dar nu stiu cu ce sa incep.
Imaginea mare o poti face mai mica, si o pui in lateral. Text in restul locurilor. Asta o sa accepte sunt sigur.
Pt meniu, incepe cu :
http://www.cssplay.co.uk/menus/dd_valid.html
http://phoenity.com/newtedge/horizontal_nav/
Google 1
Google 2
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
de ce este mai important sa fie meniul asa si nu cum este el acum?
trebuie sa fie cu degradeul ala ,se poate face cu css sa arate exact la fel?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)