Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: De ce?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit De ce?

Acum cateva luni am facut curatenie in feedurile care le citesc, engelza-romana-geramana pe partea de SEO. Tot de atunci am inceput sa ma mir ce putine posturi/bloguri de SEO/Marketing sunt si de rata de noutati.

Daca e sa luam de exemplu ultima saptamana nu pot aminti un post interesant de amintit. Voi patiti la fel? Citesc eu bloguri tampite?

Feedul la posturile mele este: http://www.submitsuite.ro/blog/feed, aveti si voi ceva demn de citit? Cateva sugestii de bloguri pe partea seo/marketing de urmarit?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Same here. Folosesc şi alertele de la google pe anumite cuvinte cheie legate de SEO / SEM şi păţesc aceeaşi chestie.

Feedul meu: http://feeds.feedburner.com/serviciiseo.

Propun să împărtăşim toţi ce feeduri urmărim pe SEO, SEM

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu cred ca suntem intr-o perioada in care sunt schimbari majore in domeniul asta... la fel ca si anul trecut pe vremea asta cand a inceput sa conteze mult mai mult vechimea unui site...

Chiar daca anul trecut erau zvonuri inca din vara despre schimbarile care vor avea loc spre sfarsitul toamnei, anul asta nu a mai fost asa si multi s-au trezit luati prin surprindere.
    Momentan am un homepage (doar home page) de site penalizat de vreo 2-3 saptamani si n-am nici cea mai mica idee de ce.. si nici altii pe care i-am mai intrebat.. Toti dau vina pe asa zisele schimbari care au loc in ultima perioada.

Toata lumea tace si incearca sa testeze pentru a identifica mai bine noile schimbari. Asta cred ca este motivul principal pentru care este o oarecare "tacere" in ultimul timp.

Desi in domeniul asta schimbarile sunt ceva la ordinea zilei, acum parca s-a asternut tacerea mai mult ca niciodata. Multi nu stiu cum sa considere noile schimbari inca, iar unii se simt chiar amenintati de noul sistem SearchWiki de la google.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •