Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Gogule

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Domeniul e al lor atata timp cat platesti chiria, dar poti oricand sa-l cumperi de la ei cu o suma de vreo 60$ si atunci devii tu proprietar.

Si chiar daca platesti chirie pentru el, poti sa-l gazduiesti in alta parte, iti ofera un fel de basic dns, poti modifica zona A cu ip-ul serverului unde vrei sa-l gazduiesti.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli @ Jan 13 2006, 11:31 AM) [post=9072
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Domeniul e al lor atata timp cat platesti chiria, dar poti oricand sa-l cumperi de la ei cu o suma de vreo 60&#036; si atunci devii tu proprietar.

Si chiar daca platesti chirie pentru el, poti sa-l gazduiesti in alta parte, iti ofera un fel de basic dns, poti modifica zona A cu ip-ul serverului unde vrei sa-l gazduiesti.
    Dap. Eu gazduiesc xperts.ro in alta parte

Poti pune Ip server in admin, si chiar si subdomeniile si mail-server si tot po]
    Domeniul e al lor atata timp cat platesti chiria, dar poti oricand sa-l cumperi de la ei cu o suma de vreo 60&#036; si atunci devii tu proprietar.

[/QUOTE]

Dap. Eu gazduiesc xperts.ro in alta parte

Poti pune Ip server in admin, si chiar si subdomeniile si mail-server si tot pot fi hostate in alta parte
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •