Salutare!
Am si eu o intrebare in legatura cu link exchange!
De exemplu daca eu am abc.tralala.ro si pun un link catre def.tralala.ro o sa fie luat ca un link exchange? adica o sa aiba aceiasi importanta ca de la un domeniu ?
Multumesc anticipat.
Salutare!
Am si eu o intrebare in legatura cu link exchange!
De exemplu daca eu am abc.tralala.ro si pun un link catre def.tralala.ro o sa fie luat ca un link exchange? adica o sa aiba aceiasi importanta ca de la un domeniu ?
Multumesc anticipat.
nu strica.. dar nu are valoare asa mare ca google vede ca sunt linkuri de pe acelasi IP.
dar decat deloc![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Ba se uita la IP.Daca nu se uita imagineazati ce PR mare ar avea siturile de firme cu bani)
Mai degraba cumperi un range de IP-uri si cheltui lunar, sa zicem 1000 de euro pt ele si le atribui pt 100 000 de subdomenii)
ehh nici chiar asa
dar daca ai posibilitatea in loc sa iti pui toate site-urile pe acelasi cont de hosting sa cumperi conturi separate pentru fiecare site
de exemplu cumperi 3 conturi ieftine de hosting de la hostgator.. asta inseaman ca ai 3 conturi cu 3 ip-uri diferite.. si pui link de pe site 1 spre site 2 si 3 .. de pe site 2 spre site 1 si 3...
cred ca ai prins ideea
chestia cu ip-ul e ca sa nu faca romanu nostru 999 de subodomenii cu site-uri generate si cu linkuri spre site-urile alea bune ale lui![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
promovarea se face cu bani si cu creier...
care are bani
poa investi in sites
pe 100 nameservere
100 hostinguri
ip-uri diferite
si la fiecare face subdomenii
si rupe tot
dar necesita investitie serioasa
timp
nervi
si alte cele
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)