Hmm...sounds spammy to me ce vrei tu sa faci acolo![]()
Hmm...sounds spammy to me ce vrei tu sa faci acolo![]()
Si mie imi suna a spam . Acum depinde ce va crede mr.G .
Daca vrei sa faci un alt site , poti face un site similar , dar nu prin copierea continutului celui vechi ; poti sa apelezi in schimb la autoritatea , pagerank-ul si trustrank-ul , sitului vechi ( linkuri catre site-ul nou din paginile site-ului vechi )
.Buna situare a siteului vechi in motoare precum si inrudirea siteurilor , vor face ca aceste linkuri , mai ales daca sunt bine pozitionate in pagina , sa ajuta foarte mult site-ul nou .
Daca vrei identic ...redirect 301
Salutare ! Mai adaug niste detalii, o posibila solutie si niste intrebari...
Deci, situl vechi se prezinta cam asa: 3 ani vechime, PR 4, 16 pagini, 850 Backlinks, 120-150 vizitatori unici (80% motoare, 12% reffering sites, 7% direct, 1% others)
Spuneam ca, in cazul sitului vechi:
- pot schimba absolut tot in codul sitului vechi si se poate apela la hidden (text sau link)...
- pot folosi textul sitului vechi in situl nou, integral
- chiar daca situl vechi nu se va mai regasi in motoare nu e nici o problema
Ma gandisem la aceasta solutie:
- textul sitului vechi il transform in imagine (.jpg)...iar textul sitului vechi il pun in situl nou
- in antetul paginii...in partea de copywright voi adauga un link catre situl nou...in fiecare pagina
- situl nou va arata exact ca si situl vechi actual, acelasi continut si aceleasi pagini.
In momentul acesta eu cred ca este maximul pe care il pot obtine de la situl vechi.
In cazul acestei solutii am urmatoarele dubii:
- transformand textul in imagine e sigur ca situl va cadea din rezultate...dar, isi va pierde si FORTA ?
- cum va interpreta Google faptul ca textul "sitului vechi" a ajuns la "situl nou" ? e posibil sa "creada" ca e un fel de redirect...si sa-l considere un redirect facand switch-ul ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)