Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ce optimizari sa mai fac?

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit Ce optimizari sa mai fac?

Salut!

Am site-ul de anunturi din semnatura (cu care v-am zapacit ), cu care am cam ajuns in punctul in care oricat link-building as mai face, nu mai trec de un anumit loc.

Atunci ma gandesc ca poate fi de la optimizare.

Imi puteti da cateva sfaturi legate de cat de SEO friendly e site-ul? Daca am exagerat cu cuvinte cheie, sau daca am omis sa le pun... daca mai trebuie sa adaug/sterg ceva pe site...

Target-ul principal e "anunturi" iar cel secundar "anunturi gratuite".

Multumesc!

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai din start ai in titlu 5 cuvinte din care doar 2 refera la anunturi gratuite.

Lasa doar anunturi gratuite si sigur vei mai urca cateva pozitii.

Cu cat ai mai multe cuvinte in titlu cu atat scade relevanta la cuvantul cautat si pozitia ta in serps

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

concurenta e destul de mare pe domeniul asta, e greu sa ajungi pe prima pagina. Eu nu am putut sa urc mai sus de pozitia 8...si acum sunt undeva la incepul paginii a doua, insa nu primesc prea mult trafic pt cuvantul asta. Daca imi aduc bine aminte cand eram pe prima pagina pt "anunturi" nu primeam mai mult de 100 de vizitori pt termenul asta.

Chiar si asa e aiurea ca utilizatorul vine si adauga anuntul respectiv la tine, dar si pe inca alte 20 de site-uri de anunturi . Trebuie ca site-ul tau sa arate f bine in ochii lui Google ca sa te plaseze pe o pozitie cat de cat buna.
    :)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Pai din start ai in titlu 5 cuvinte din care doar 2 refera la anunturi gratuite.

Lasa doar anunturi gratuite si sigur vei mai urca cateva pozitii.

Cu cat ai mai multe cuvinte in titlu cu atat scade relevanta la cuvantul cautat si pozitia ta in serps
    Damn, aici am tot vazut pareri pro si contra. Imi mai poate confirma cineva?

Incerc sa iau in seama toate parerile voastre si sa aplic media lor, sa vedem ce iese

Thanks again!

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Federals Vezi Post
    Damn, aici am tot vazut pareri pro si contra. Imi mai poate confirma cineva?

Incerc sa iau in seama toate parerile voastre si sa aplic media lor, sa vedem ce iese

Thanks again!
    Da are dreptate, pe langa asta vezi ca ai aceleasi keywors si description pe toate paginiile.Numele domeniuliu nu are nici o legatura cu cuvintele tale cheie ceea ce este iarasi un minus, designul lasa de dorit deci pana si putinii vizitatori pe care ii primesti nu o sa se mai intoarca.Parerea mea e ca ai foarte mult de muncit ca sa ajungi pe prima pagina ca sa nu mai zic in primele rezultate.
    Ai putea sa scoti din title de la paginiile de anunturi chestia cu anunturi graturite etc si sa lasi doar titlul anuntului si sa incerci sa optimizezi pe cuvintele respectiva pagina, astfel vei mai castiga niste vizitatori pe cuvinte de genul "vand calculator" sau "vand teren in pipera", etc unde ai mai multe sanse sa iesi in fata altora decat pe cuvantul anunturi unde exista deja niste site-uri cu vechime, cu optimizare, si cu brand.

Edit: si apropo daca tot ai designul bazat pe divuri scoate tabele alea de acolo ca nu ai un design foarte complicat care sa ceara tabele.Tabele trebuie folosite doar unde e nevoie de tabel.
    Ultima modificare făcută de razor; 31st May 2008 la 04:18. Motiv: adaugare

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Mersi razor!

Stiu de problema cu cuvintele cheie si descrierea, care sunt aceleasi pe fiecare pagina. Se datoreaza faptului ca paginile sunt generate dinamic.

Fiind bazat pe Joomla si pe SOBI tot sistemul, e relativ greu sa fac modificari in design. Am sa il scriu de la 0 dupa ce mai invat putina programare web si poate atunci chiar iese ceva bine. Dar momentan ma pot baza doar pe designul asta (cand zic design, ma refer la designul de programare, nu la cel vizual). Cel vizual il pot schimba relativ repede.

Am schimbat titlul si am lasat doar "Anunturi gratuite". E necesar sa modific si descrierea? Momentan este asa: "Anunturi gratuite, videoclipuri amuzante, divertisment. Anunturile nu necesita inregistrare."
    Stiu ca suna sec dar am "anunturi" de 2 ori in descriere. Ajuta?
    Sa il mai micsorez? Sa mai adaug un cuvant cheie?

Mersi!

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

<h1> in header
    url rewrite

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

Momentan am facut urmatoarele schimbari:
    - <h1> in header
    - titlu redus la "Anunturi Gratuite"
    - am setat in Google Webmasters Tools geo location pe Romania.

sandossu inca nu am gasit un plugin bun de URL rewrite pt SOBI

1. E nevoie sa schimb si descrierea? Sa o mai micsorez?
    2. Pt fiecare anunt, am un link "Detalii anunt". Sa pun <strong> pt "anunt"?
    3. Ma ajute cu ceva localizarea aia?

Pt ca pe .com sunt pe o pozitie, pe .ro sunt pe alta pozitie, pe "all locations" (care nu stiu la ce se refera) sunt pe alta pozitie, samd. Se va stabiliza? Momentan cea mai buna pozitionare e pe .com

Mii de multumiri, se pare ca incepe sa se miste site-ul in cautari. Pt unele cuv. cheie am ajuns mai in fata, pt altele mai in spate.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

ex : http://serviciionline.net/anunturi.html?catid=54

ar fi fost bine ca linkul catre pagina cu anuntul ca contina ca anchor titlul anuntului ...nu "detalii anunt"

apoi pe pagina respectiva care contine anuntul, meta title-ul ar trebui safie de forma : titlul anuntului / categorie / anunturi gratuite sau eventual eu as pastra numai titlul anuntului in meta title
    :)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    33

Implicit

As face asa dar nu imi permite sistemul pe care e. Adica inca nu am gasit un plugin pt SOBI care sa faca asta. Oricum o sa il fac de la 0 la un moment dat, ca vad ca ma trage rau in jos Joomla.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizari keyphrase
    De doro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th June 2010, 13:51
  2. optimizari excelente :)
    De fabby în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •