Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: SEO has no future !!!

Afișare hibrid

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

mda, intr-adevar foarte interesant articolul. sfatul meu: lasati-va de SEO cat mai aveti timp and get a real job! =))

eu cred ca ce vroia shoemoney sa explice e legat de faptul ca google (in incercarea de a elimina spam-ul de link-uri) a scazut putin valoarea optimizarilor SEO, tocmai pentru a scapa de cuvinte cheie aruncate la gramada pe niste pagini total aiurea, pentru cuvinte cheie insirate la nesfarsit in meta keywords, etc.

asta nu inseamna ca munca depusa nu are nici un efect si ca SEO nu are nici un viitor iar peste cativa ani cel mai tare site in SERPS va fi cel mai votat sau bookmarkat conform informatiitor din google toolbar, analytics, etc.

dupa parerea mea, n-a scazut deloc valoarea SEO in ochii google-ului, din contra, daca va uitati putin in urma, ati putea spune ca s-au ridicat putin (mai mult) standardele. pana la urma SEO va fi doar pentru cine va sti sa-l aplice corect, iar corectul asta e foarte relativ avand in vedere faptul ca pana la urma SEO este reverse engineering.
    Ultima modificare făcută de crash; 28th May 2008 la 09:56.
    keep dreaming...

pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    40
    Posturi
    71
    Putere Rep
    34

Implicit

problema este ca atata timp cat firefox vine cu google toolbar instalat astia au acces la o gramada de informatii legate de ce e visitat si ce nu. Iar rezultatele date de acel toolbar sunt greu de manipulat. Mi se pare normal (pentru ei) sa le foloseasca si sa acorde multa importanta acestui criteriu. Google vrea rezultate cat mai bune si sa dea o lovitura grea industriei de seo. Sa nu uitam ca aceasta industrie este responsabila pt spam. Daca n-ar fi seo-ul toate site-urile ar fi naturale si cautarile in google ar fi super relevante.
    Ultima modificare făcută de pitagora; 28th May 2008 la 11:38.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Exceptand ceea ce scrie in articol, de ce au urcat in SERP multe pagini de spam ??? Au mai discutat si altii insa nu s-a dezvoltat !
    Acum multe din paginile denumite "spam" au urcat bine de tot in serp si ma enerveaza la culme. Unde sunt actiunile google in privinta acestui lucru ?
    Google mai are multe de invatat din black hat seo ! Inca se practica si ofera rezultate bune pt cei care le practica.
    Tot sper ca se va schimba totul, ca paginile generate de un script php, optimizate pt cuvintele cautate in searchbox vor dispare complet.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de pitagora Vezi Post
    problema este ca atata timp cat firefox vine cu google toolbar instalat
    Huh?
    Zilele trecute am descarcat Firefox de pe pagina lui adevarata (adica mozilla.org) si nu avea nici un toolbar in el
    Firefox cu Google Toolbar este o metoda de promovare a 1. browserului Firefox si 2. a toolbar-ului Google.
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Mica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

postul a aparut de doua ori... nu ma pricep sa-l sterg
    Ultima modificare făcută de Mica; 30th May 2008 la 11:00.

Mica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de pitagora Vezi Post
    problema este ca atata timp cat firefox vine cu google toolbar instalat astia au acces la o gramada de informatii legate de ce e visitat si ce nu. Iar rezultatele date de acel toolbar sunt greu de manipulat. Mi se pare normal (pentru ei) sa le foloseasca si sa acorde multa importanta acestui criteriu. Google vrea rezultate cat mai bune si sa dea o lovitura grea industriei de seo. Sa nu uitam ca aceasta industrie este responsabila pt spam. Daca n-ar fi seo-ul toate site-urile ar fi naturale si cautarile in google ar fi super relevante.
    Am mari indoieli ca google vrea sa dea lovituri industriei care il sustine. In definitiv toate sunt discutii, presupuneri, studii mai mult sau mai putin temeinice despre ceea ce face google. Este ca si cum ai fabrica un produs si toata lumea din domeniul respectiv da navala sa-l cerceteze, sa-i afle compozitia (secreta) sa vada cum se foloseste, sa-l intoarca pe toate fetele si sa trambiteze pe toate canalele ca a descoperit adevarul gol-golut despre bila ta mica de cuciuc (produsul). Pai o mai mare publicitate este greu de facut.

Nu se pune problema - "google sau nu google" - ci "acesta este secretul lui google, numai eu il detin si-l vand ieftin cui vrea sa dea $9.95 pe ebook. Daca nu te pricepi iti optimizez eu siteul pentru $499 + 50/luna si-ti garantez TOP 10"

Cum sa vrea google sa distruga asa ceva?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Internet of the future
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 12:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •