Ma chinuiesc sa imi dau seama de ce imi apara referers din www. shoemoney .com pentru www.submitsuite.com Am primit 43 ieri si nu stiu de unde, nu cred sa fii postat la el in comments.
Any ideeas?
Ma chinuiesc sa imi dau seama de ce imi apara referers din www. shoemoney .com pentru www.submitsuite.com Am primit 43 ieri si nu stiu de unde, nu cred sa fii postat la el in comments.
Any ideeas?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Poate face referer spam! Cine stie, pare stilul lui!
Poate a recomandat un amic softul tau? Nu apare in loguri exact pagina de unde-ti vin vizitatorii?
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Daca esti pe pagina lui si de acolo pleci pe siteul tau cu adresa scrisa in bara browserului, totusi iti inregistreaza ca referer siteul lui .. desi nu ar trebui.. Asta am observat eu la siteurile mele...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)