3 out of 3 members found this post helpful.
Salut, domeniile expirate, care primesc link-uri puternice si de calitate sunt mult mai usor de pozitionat.
Am un exemplu: site-ul goo.gl/smNeHE
Era un site institutional care se ocupa cu cercetari despre nutritie si alimentatie sanatoasa din Italia. Acel institut a fost inchis si domeniul a expirat. Am participat si eu la licitatie pe nidoma, dar cand a trecut de 3000€ am renuntat. Acum imi pare rau ca l-am lasat sa-mi scape.
Uite unde a ajuns in mai putin de 2 ani. Nu cred ca doar datorita continutului a ajuns la acest nivel (si este intr-o continua crestere).
Cei de la Google spun multe, dar viata de zi cu zi ne arata in cele mai multe cazuri altceva.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
BGD1337
In cazul domeniilor penalizate, acestora nu mai ai ce sa le faci pana nu expira, asa-i?
Poti sa le refaci, sa stergi link-uri si sa-l faci curat. Asta daca ai timp si nervi de pierdut. Nici dupa expirare nu e clar , am luat domenii penalizate ca mi-au placut, am tras la greu sa le pun pe linia de plutire.
bucuria vine la final insa!
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
CipriaN
Sometimes we recognise that a new site is completely unrelated to an old site. So for example if you go out and buy an old domain name, it might have been a church website for 10 years. If we recognise your new website is really not the same as it was, then we need to understand that difference and say that, these links, they apply to the old website but they don’t apply to the new one.
Intrebarea este pusa la momentul 18min:20sec, am urmarit eu ca sa fie mai usor si altora sa gaseasca fix intrebarea la care faci tu referire