Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Comentariul unui reprezentant Google despre domeniile expirate

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    40
    Posturi
    69
    Putere Rep
    16

Exclamation Comentariul unui reprezentant Google despre domeniile expirate

Sometimes we recognise that a new site is completely unrelated to an old site. So for example if you go out and buy an old domain name, it might have been a church website for 10 years. If we recognise your new website is really not the same as it was, then we need to understand that difference and say that, these links, they apply to the old website but they don’t apply to the new one.

Cu ani in urma, Matt Cutts a spus:

Google tries to reset pagerank/links for all expired domains to zero when they are registered by someone new. They don’t try to penalize the expired domain, but they also don’t want to give credit for the previous owner’s links.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    172
    Putere Rep
    26

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Salut, domeniile expirate, care primesc link-uri puternice si de calitate sunt mult mai usor de pozitionat.

Am un exemplu: site-ul goo.gl/smNeHE

Era un site institutional care se ocupa cu cercetari despre nutritie si alimentatie sanatoasa din Italia. Acel institut a fost inchis si domeniul a expirat. Am participat si eu la licitatie pe nidoma, dar cand a trecut de 3000€ am renuntat. Acum imi pare rau ca l-am lasat sa-mi scape.

Uite unde a ajuns in mai putin de 2 ani. Nu cred ca doar datorita continutului a ajuns la acest nivel (si este intr-o continua crestere).

Cei de la Google spun multe, dar viata de zi cu zi ne arata in cele mai multe cazuri altceva.

BGD1337 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    33
    Posturi
    79
    Putere Rep
    16

Implicit

In cazul domeniilor penalizate, acestora nu mai ai ce sa le faci pana nu expira, asa-i?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.724
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de BGD1337 Vezi Post
    In cazul domeniilor penalizate, acestora nu mai ai ce sa le faci pana nu expira, asa-i?
    Poti sa le refaci, sa stergi link-uri si sa-l faci curat. Asta daca ai timp si nervi de pierdut. Nici dupa expirare nu e clar , am luat domenii penalizate ca mi-au placut, am tras la greu sa le pun pe linia de plutire. bucuria vine la final insa!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Salut, domeniile expirate, care primesc link-uri puternice si de calitate sunt mult mai usor de pozitionat.

Era un site institutional care se ocupa cu cercetari despre nutritie si alimentatie sanatoasa din Italia. Acel institut a fost inchis si domeniul a expirat. Am participat si eu la licitatie pe nidoma, dar cand a trecut de 3000€ am renuntat. Acum imi pare rau ca l-am lasat sa-mi scape.

Uite unde a ajuns in mai putin de 2 ani. Nu cred ca doar datorita continutului a ajuns la acest nivel (si este intr-o continua crestere).

Cei de la Google spun multe, dar viata de zi cu zi ne arata in cele mai multe cazuri altceva.
    Ai idee insa la ce suma s-a castigat intr-un final licitatia ? Adica sa nu se fi ajuns la €50K intr-un final ...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de CipriaN Vezi Post
    Sometimes we recognise that a new site is completely unrelated to an old site. So for example if you go out and buy an old domain name, it might have been a church website for 10 years. If we recognise your new website is really not the same as it was, then we need to understand that difference and say that, these links, they apply to the old website but they don’t apply to the new one.

Intrebarea este pusa la momentul 18min:20sec, am urmarit eu ca sa fie mai usor si altora sa gaseasca fix intrebarea la care faci tu referire

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    172
    Putere Rep
    26

Implicit

@dascalescu

Salut, licitatia s-a terminat la putin mai mult de 6300. Nu imi aduc aminte bine maruntisul.

Apoi am cumparat un guest post de la el, 85€ (in oferta, normal le vindea cu 110€).

In orice caz, omul investit si in continut, dar isi scoate banii cu varf si indesat. Eu am un site pe nisa sanatate in ITA, cu aproximativ 25k unici/zi si reusesc sa fac +3500€/luna (Adsense + Amazon). Nisa sanatate in ITA e bine platita. Banuiesc ca el face mai mult de 70k unici/zi in acest moment.

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    40
    Posturi
    69
    Putere Rep
    16

Implicit

@dascalescu

Mersi, era tarziu si mi-a scapat

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post

Salut,

Mie nu mi se pare ca exemplul pe care l-ai dat contrazice ceea ce a afirmat reprezentantul Google. M-am uitat cum arata site-ul inainte sa expire si cum arata acum si am vazut ca a pastrat ceva din nisa initiala, are categoria Alimentatie si a adaugat si alte categorii, care insa nu au nicio legatura cu ce a fost initial pe site. Cred ca in felul asta a reusit sa-l pacaleasca pe Google, pastrandu-si asfel autoritatea.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Si.. pana la urma a incercat cineva sa creeze un money site pe un domeniu expired insa pe o alta nisa decat a fost domeniul in trecut? Ma intereseaza anul asta, ultimele luni de zile.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Si.. pana la urma a incercat cineva sa creeze un money site pe un domeniu expired insa pe o alta nisa decat a fost domeniul in trecut? Ma intereseaza anul asta, ultimele luni de zile.
    E foarte riscant, n-as face asta nici daca ar fi pe aceeasi nisa, daramite pe o alta nisa decat ce-a avut in trecut.
    Sunt si eu curios daca va confirma cineva cu succes acest lucru, l-as felicita in primul rand pentru curajul de a investi in primul rand, insa "riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !"

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre domeniile keyword-rich in Bing
    De 100R în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th July 2017, 10:04
  2. O parere despre domeniile .co.com
    De vertedi în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st August 2016, 11:22
  3. Caut agent de vanzari/reprezentant
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0