Salut, detalii aici
Salut, detalii aici
Nici Greg's High Performance SEO nu e de neglijat daca te descurci cu configurarea. Este unul dintre cele mai simple module SEO dar setarile sunt structurate cam aiurea.
Analizand mai bine situatia, se pare ca intr-adevar am spus o prostie initial si ca s-au modificat multe intre timp.
Instaland din nou acest plugin (All in One SEO Pack) mi-am dat seama ca s-au modificat multe intre timp (si ca e posibil sa fi fost ok din prima, doar ca nu aveam eu experienta necesara sa configurez)
My bad, probabil sunt undeva in balanta ambele, tine mai mult de preferinte/resurse.
concluzia ar fi ca , cel mai bun plugin ar fi editarea directa in sursa paginii
Folosesc Yoast SEO (https://ro.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/) - varianta FREE si poti schimba meta description si title pentru fiecare pagina.
Nu stiu daca poti pune meta keyword dar am inteles ca nu mai conteaza pentru Google.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Consum mai mic de resurse, diversificare meta descrieri pentru retelele sociale, renuntarea la sabloane, etc. Pentru site-urile in care nu se adauga mult continut e o solutie de luat in seama.
Postez si eu aici o nelamurire pe care o am in legatura cu Yoast SEO.
Am modulul instalat pe mai multe site-uri si doar pe unul nu-mi ofera optiunea de rescriere fortata a titlurilor. Nu gasesc in setari nimic legat de asta.
Yoast-SEO.png
In site-ul respectiv nu face rescrierea titlurilor.
O alta problema pe care am observat-o acum, cand verificam rescrierea titlurilor, este traducerea folosita in titluri pentru numarul paginilor in categorii, indiferent daca se face sau nu rescrierea titlurilor (problema de traducere):
Cine considera ca are importanta, poate corecta traducerea sau poate descarca de mai jos arhiva cu fisierele po si mo ce trebuiesc puse in wp-content/languages/plugins. In traducere este inlocuit "a lui" cu "din", nu sunt facute alte modificari!Cod:<title>Titlu-categorie - Site - Pagina 2 a lui 42</title>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)