tema unui site ajuta la SEO? daca da , in ce fel?
tema unui site ajuta la SEO? daca da , in ce fel?
ajuta la partea de seo on-page daca e bine optimizata atat pentru mobil cat si pentru desktop.
Unii zic ca daca e o tema foarte comuna, nu mai rankeaza bine. Eu nu cred asta, mai ales ca am primit si din partea cuiva un exemplu de tema folosita de sute de mii de siteuri si un site ranka extrem de bine cu un nr mic de linkuri.
Totusi, nu prea as face o legatura intre lucrurile astea, as crede doar ca trebuie sa aiba un cod cat mai curat, corect scris, fara tot felul de elemente ce complica incarcarea.
Si bineinteles sa aiba meta tagurile asa cum ai tu nevoie, h1, h2, descrieri, etc, ca sa nu stai sa le modifici tu.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
am un prieten, habarnist la SEO, de 6 luni si-a deschis site, 6-7 pagini 30 de poze , text cat o pagina A4 , nu a facut deloc SEO off page si zice ca are in medie 800 vizitatori/zi. A platit pe tema 2-300 euro , bani in care e inclusa si asistenta pentru eventuale modificari. Care ar fi explicatia ca in analitics ii arata asa multi vizitatori?
probabil e o nisa usoara unde nu are o competie foarte mare.
daca te apuci sa vinzi "ciorapi spatiali transparenti", sigur vei fi primul in SERP indiferent de thema folosita.
cat despre 800 vizitatori pe zi (a nu se confunda cu vizitele) fara nici un fel de seo/backlinks mi-e greu sa cred asa ceva, indiferent de nisa abordata.
Sa fie attent la refferal spam in analytics, e plic de asa ceva si afecteaza f mult statisticile. TInd sa cred ca asta poate fi o explicatie.
Depinde , nu tema conteaza .
Conteaza cum structurezi tu articolu , tag-urile , pagespeed , mobile version etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)