Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Error 5xx

Xme
    Xme este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit Error 5xx

Salutare,

Am o problema cu erorile de server 500, 522, etc.

Zilnic am zeci de pagini care nu pot fi accesate din cauza serverului. La un trafic de 10.000 de accesari zilnice am in jur de 100 de erori la care se adauga si 404.

Este normal ca un server sa genereze erori ?

Mihai

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Xme Vezi Post
    Salutare,
    Am o problema cu erorile de server 500, 522, etc.
    Zilnic am zeci de pagini care nu pot fi accesate din cauza serverului. La un trafic de 10.000 de accesari zilnice am in jur de 100 de erori la care se adauga si 404.
    Este normal ca un server sa genereze erori ?
    Mihai
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...x_Server_Error

Cel mai probabil, serverul pe care ai site-ul nu face fata volumului de solicitari venite prin CloudFlare.
    Cauze probabile:
    - resurse alocate putine (ex. vrei sa publici un site pe shared hosting si sa ai comportarea unuia gazduit pe server dedicat, doar prin folosirea CloudFlare)
    - server configurat gresit sau neeconomic;

Obs: am sugerat CloudFlare din cauza erorii nespecifice 522.
    .:|:.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Normal poate fi in functie de cate resurse ai alocate.
    Ca sa suporti multi vizitatori iti trebuie si server (sau optimizari) pe masura.
    Cine se ocupa de partea tehnica a site-ului tau iti poate da mai multe detalii despre ce crapa si ce variante de rezolvare exista.

Xme
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit

Problema sta in halul urmator. Nu am un tehnician pentru ca momentan nu-mi permit unul.

Am un website cu 1.5 mil sesiuni / luna, bounce sub 30%, etc. Exista o catalogare anume sau vreun criteriu din care sa-mi dau seama unde se incadreaza site-ul meu ? Daca am nevoie de cloud hosting sau server dedicat si cu ce specificatii.

Dupa ce criterii ar trebui sa aleg gazduirea ?
    Ultima modificare făcută de Xme; 17th November 2015 la 12:03.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Problema sta in halul urmator. Nu am un tehnician pentru ca momentan nu-mi permit unul.
    Fara suparare, dar asta e ca si cum as zice: "Am un Testarossa, dar nu-mi permit sa-l duc la revizie si nici bani de garaj n-am"
    Daca site-ul tau e asa bun si vrei sa-l tii, atunci fie il intretii din buzunar, fie il faci profitabil pana cel putin la nivelul autosustinerii.

1.5M sesiuni pe luna nu e un criteriu foarte exact, atata timp cat nu e asociat si cu detalii mai exacte despre site.
    Una e sa servesti o pagina statica cu 10 imagini, catre 5000 de vizitatori zilnic (1.5M sesiuni/luna) si alta e sa generezi aceleasi imagini din 30-40 de query-uri intr-o baza de date cu 2.000.000 de inregistrari.

Parerea mea e ca ai nevoie de un serviciu undeva la intersectia dintre pretul platit si numarul maxim de erori acceptate in functionare.
    Vrei erori mai putine ? Platesti mai mult.

Si invers.

Xme
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit

da, pot spune ca personal vad avest website ca pe un Testarosa. L-am creat in timp si am ajuns la performante as spune de invidiat in conditiile din Romania. Este online intr-un shared hosting si produce urmatoarele:

trafic de peste 1.5 mil sesiuni/luna
    bounce rate 12%
    page/session > 4
    rank 1000+ in Romania, cel mai bun site in nisa
    cele mai multe sesiuni online pe care le-am vazut: Right now 374 in Analitycs. N-am stat sa urmarescdar nu cred sunt multi care vad asta.

Ca sa faci un site profitabil in Romania trebuie sa fi cel putin geniu. Am ajuns la performanta de 600-700 de clickuri/zi care sunt platiti cu 0.04 euro. Nu se poate asa. Acum site-ul a scazut ca nu am hosting, au aparut erorile 5xx, cloudflare imi semnaleaza erori 522 si singurul raspuns care il primesc de la host este: la noi merge, vorbiti cu (claudflare, X-ulescu si oricune altcineva in afara de ei).

eu spun ca nu imi permit un hosting, nu mai vorbesc de tehnicieni, mentenanta si altele si raspunsul tau este sa platesc mai mult ? Speram sa primesc o solutie mai buna. Daca imi permiteam sa-l intretin din buzunar imi era usor sa ma duc la prima firma si sa spun : vreau un site la cheie cu asta, asta si asta.

Multumesc pentru timpul acordat si pentru mesaj, chiar m-a ajutat. Pentru inceput incerc sa fac un efort sa caut un vpn.

Daca mai citeste si altcineva si are vreo idee, o sugestie o astept cu interes.

Mihai

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

da, pot spune ca personal vad avest website ca pe un Testarosa. L-am creat in timp si am ajuns la performante as spune de invidiat in conditiile din Romania. Este online intr-un shared hosting si produce urmatoarele:

trafic de peste 1.5 mil sesiuni/luna
    bounce rate 12%
    page/session > 4
    rank 1000+ in Romania, cel mai bun site in nisa
    cele mai multe sesiuni online pe care le-am vazut: Right now 374 in Analitycs. N-am stat sa urmarescdar nu cred sunt multi care vad asta.

Ca sa faci un site profitabil in Romania trebuie sa fi cel putin geniu. Am ajuns la performanta de 600-700 de clickuri/zi care sunt platiti cu 0.04 euro. Nu se poate asa. Acum site-ul a scazut ca nu am hosting, au aparut erorile 5xx, cloudflare imi semnaleaza erori 522 si singurul raspuns care il primesc de la host este: la noi merge, vorbiti cu (claudflare, X-ulescu si oricune altcineva in afara de ei).

eu spun ca nu imi permit un hosting, nu mai vorbesc de tehnicieni, mentenanta si altele si raspunsul tau este sa platesc mai mult ? Speram sa primesc o solutie mai buna. Daca imi permiteam sa-l intretin din buzunar imi era usor sa ma duc la prima firma si sa spun : vreau un site la cheie cu asta, asta si asta.

Multumesc pentru timpul acordat si pentru mesaj, chiar m-a ajutat. Pentru inceput incerc sa fac un efort sa caut un vpn.

Daca mai citeste si altcineva si are vreo idee, o sugestie o astept cu interes.

Mihai
    Nu-ti permiti hosting care sa-ti sustina site-ul tau ge-ni-al ?
    600 de click-uri la 0.04 euro inseamna 24 euro pe zi; cu castigurile din 6-7 zile gasesti un server decent, care nu-ti mai face probleme.

PS
    VPN n-ai de ce sa cauti, nu te ajuta in cazul tau.
    VPS in schimb, poate fi o solutie.

Xme
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

1 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

te de-ran-jea-za cu ceva ca am cel mai bun website din nisa ? in general este usor sa razi sau sa faci misto de altii, mai greu este sa ajungi la rezultate de genul asta. Ma bucur ca ai citit cele de mai sus, dar cred ca nu ai inteles totul asa cum trebuie. Am zis ca am ajuns la performanta aia, nu ca cam un venit mediu de 24 de euro pe zi.

la vps am vrut sa ma refer, imi cer scuze.

ma duc sa lucrez la Testarossa

O zi productiva

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

te de-ran-jea-za cu ceva ca am cel mai bun website din nisa ? in general este usor sa razi sau sa faci misto de altii, mai greu este sa ajungi la rezultate de genul asta. Ma bucur ca ai citit cele de mai sus, dar cred ca nu ai inteles totul asa cum trebuie. Am zis ca am ajuns la performanta aia, nu ca cam un venit mediu de 24 de euro pe zi.

la vps am vrut sa ma refer, imi cer scuze.

ma duc sa lucrez la Testarossa

O zi productiva
    Multumesc, mi-ai inveselit ziua!

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu cred ca mai intelege nimeni ce vrei sa spui, mister Testarossa. Ai cel mai bun site din nisa, 600 clickuri pe zi, record de sute de unici simultan, milioane de alte statistici, si stai pe un shared si vii aici sa te plangi ca iti da siteul erori?
    Ce-ai zice ca aia 24euro pe zi facuti din 600 clickuri sa-i investesti intr-un server? A, ai spus ca 24 euro sunt ''recordul''? Atunci cat faci pe zi din reclame? Mai putin de 10 nu cred, daca 24 e record, nu poate fii o diferenta asa de mare. Ce-ai zice daca aia 10 euro (presupusi) i-ai baga in host?
    Daca nici asa nu-ti place eu zic sa te duci pe hosting gratuit. Acolo nu te intreaba nimeni de sanatate, faci tu ''burta mare'' cu profit 100% dar site-ul va fii offline 23/24. Da macar faci profit, compensezi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Crawl error
    De Zimbru în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th April 2011, 14:55
  2. PHP Warning and Error Log
    De Nosfer în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th September 2010, 21:30
  3. error 404
    De katalin în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd February 2008, 15:26
  4. un mic error
    De Mascka în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th October 2006, 10:32
  5. Google.ro Error
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th August 2005, 16:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •