da, pot spune ca personal vad avest website ca pe un Testarosa. L-am creat in timp si am ajuns la performante as spune de invidiat in conditiile din Romania. Este online intr-un shared hosting si produce urmatoarele:
trafic de peste 1.5 mil sesiuni/luna
bounce rate 12%
page/session > 4
rank 1000+ in Romania, cel mai bun site in nisa
cele mai multe sesiuni online pe care le-am vazut:
Right now 374 in Analitycs. N-am stat sa urmarescdar nu cred sunt multi care vad asta.
Ca sa faci un site profitabil in Romania trebuie sa fi cel putin geniu. Am ajuns la performanta de 600-700 de clickuri/zi care sunt platiti cu 0.04 euro. Nu se poate asa. Acum site-ul a scazut ca nu am hosting, au aparut erorile 5xx, cloudflare imi semnaleaza erori 522 si singurul raspuns care il primesc de la host este: la noi merge, vorbiti cu (claudflare, X-ulescu si oricune altcineva in afara de ei).
eu spun ca nu imi permit un hosting, nu mai vorbesc de tehnicieni, mentenanta si altele si raspunsul tau este sa platesc mai mult ?

Speram sa primesc o solutie mai buna. Daca imi permiteam sa-l intretin din buzunar imi era usor sa ma duc la prima firma si sa spun : vreau un site la cheie cu asta, asta si asta.
Multumesc pentru timpul acordat si pentru mesaj, chiar m-a ajutat. Pentru inceput incerc sa fac un efort sa caut un vpn.
Daca mai citeste si altcineva si are vreo idee, o sugestie o astept cu interes.
Mihai