Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Indexare postari pe termen lung

nexx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th April 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Arrow Indexare postari pe termen lung

Salut tuturor. Am si eu niste intrebari la care nu am gasit inca un raspuns care sa ma ajute foarte mult in legatura cu posturile din blogger (blogspot).

De exemplu am un blog pe fashion pentru afiliere si vreau sa creez posturi care sa fie indexate un timp mai indelungat. Continutul este unic fara copy/paste. Cum unele saituri care le promovez au mereu colectii noi de haine as vrea sa pun un titlu definitiv articolului si sa modific doar continutul si sa il updatez. Cand sitemapul va fi retrimis pentru indexare va fi updatata si data postului.

Intrebare este daca google va reindexa articolul cu noul continut din el si daca articolul va ramane pe niste pozitii bune in clasamentul google sau va disparea dupa o vreme.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Odata cu modificarea continutului, cel mai probabil articolul va pierde pozitiile initiale in motoarele de cautare pentru ca in fond vorbim de... alt text, nu?

Ca sa nu-l zapacesti pe Google si ca sa targhetezi fiecare articol dupa noi expresii cheie, aka sa atragi mai mult trafic, nu vad de ce nu ai face cate un articol nou pentru fiecare colectie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th April 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai de exemplu http://www.exemplu.ro/noua-colectie.html de ce nu isi pierde pozitia si ramane in top chiar daca se schimba continutul ? sau are legtura si faptul ca aia este o pagina si al meu de exemplu un articol?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de nexx Vezi Post
    Pai de exemplu http://www.exemplu.ro/noua-colectie.html de ce nu isi pierde pozitia si ramane in top chiar daca se schimba continutul ? sau are legtura si faptul ca aia este o pagina si al meu de exemplu un articol?
    Sa vorbim concret. Pe ce cuvant/cuvinte cheie ramane constanta? Pe "noua colectie" sau...?
    In general, pe fashion, paginile de acest gen, care prezinta noua colectie, au titlu + poza de prezentare a produselor, deci nu vad despre ce pozitii vorbim. Ex: starshiners.ro/articole-noi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th April 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca i-as da postarii titlul "haine femei de vara colectii noi" aici as putea doar sa fac update la postare si sa raman pe prima pozitie.. Asta daca as ajunge acolo .. fara sa mai fac inca un post, si inca unul, si inca unul.. plus ca as putea promova 5 magazine de exemplu intr-un singur post, fapt care m-ar avantaja.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca urci cu un articol pe prima pozitie in SERP (ipotetic vorbind, ca nu pari genul), nu poti modifica cum vrei si cand vrei textul cu pretentia de a ramane acolo.

Pe langa faptul ca prima pozitie greu de obtinut, nu ramane batuta in cuie nici pe acelasi text. Periodic se schimba algoritmul, lucreaza si concurenta, etc.

Ca sa incepem cu inceputul, nu vei ajunge in veci pe prima pozitie cu blogspot, pe nise puternice. (Daca nu esti de acord da-mi un exemplu bine pozitionat pe o cautare cu ceva concurenta)
    Retired

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

O varianta mai complicata, dar care s-ar putea sa iti satisfaca cerintele: creaza un label intitulat "haine femei de vara colectii noi", si posteaza articole noi (in loc sa schimbi continutul) cu labelul acesta. Si promoveaza pagina label-ului, adica numeblog.blogspot.com/search/label/haine-femei-de-vara-colectii-noi. Pe Wordpress.com ar fi mai usor, creezi categoria respectiva, si promovezi categoria. Astfel poti sa pastrezi continutul vechi si pe cel nou.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th April 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Catalin nu e vorba de prima pozitie neaprat, era un exemplu. era vorba daca articolul isi va pierde pozitia dupa modificarile facute ulterior.

Alex nu stiu cat de indexabile sunt label-urile pe blogspot. Din cate stiu eu nu se indexeaza.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Continutul este unul dintre factorii de ranking, daca se modifica se modifica si rankingul, in bine sau in rau, dupa caz.

Poti testa singur pe un articol mai vechi cu pozitie decenta si constanta, rescrie-l si vezi peste o luna daca e tot acolo.

P.S. Era doar un exemplu cel cu prima pozitie, poate fi oricare alta. Dar daca esti pe locul 42 oricum nu te afecteaza daca urci pe 35 sau pici pe 56.
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th April 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ok. mersi pentru informatii. O sa fac un test si o sa vad rezultatele si o sa le public si aici, poate o sa ajute si pe altii.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Set bannere, colaborare pe termen lung
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th November 2013, 18:29
  2. Colaborare link-uri pe termen lung
    De Popa Mihai în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th October 2013, 00:28
  3. Caut un job pe termen lung
    De piciu1993 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 5