23rd January 2015, 16:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am avut in pastorire un site nou-nout, domeniu ro cumparat la sugestia mea. Proprietarii au dat zilnic anunt in anuntul,ro si pe inca un site de anunturi. Site-ul s-a dus direct la fund. Nu-l gaseai decat dupa pagina 20 in oricare dintre cautarile care ma interesau. Aparea doar la cautarile cu ghilimele, cu fraza exacta. Asta s-a intamplat acum aproape un an, cand linkul spre site aparea cu dofollow. Intre timp vad ca anuntul telefonic a schimbat si acum adresa site-ului nu mai este pusa intr-un link.
25th January 2015, 00:00
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Sorin Frumuseanu
Nu neaparat

Rau nu fac, maxim nu au efect. La o adica e un link spre home, putin probabil pe anchor, dofollow sau nu. Eu zic ca sunt bune, in cel mai rau caz nu au efect.
Normal, anunturile cu link trebuie vazuta ca o sursa suplimentara de linkuri.
Daca vin linkuri si din comunicate de presa, din directoare firme, directoare articole, e perfect ok.
Sunt bune la ce? Orice link are efect, asa ca "in cel mai rau caz nu au efect" nu se aplica.
Anunturile cu link, nu sunt o sursa "suplimentara" de links. Ai ramas fara resurse de links? Trecem la anunturi, directoare?
E perfect ok? Pentru cine este ok?
Dascalescu vb despre o afacere care isi propune promovare online, prin plata serviciilor. Aici nu mai merge cu link-uri mooka, pentru ca este "perfect ok". Perfect ok este pentru o afacere care nu are habar de online, nu isi bate capul cu pozitiile si plateste o inscriere in directoare.
Cand angajezi pe cineva, nu este ok deloc. De ce ai posta un link daca nu are efect? Ca sa pierzi timp si bani sa-l elimini ulterior?
Trebuie sa faci diferenta intre un nene cu un blog, care nu are un leu de promovare si o firma care isi doreste imagine online. Este perfect ok sa-si adauge zeci de pagini cu continut bun, pe nisa, in locul unor link-uri inutile. Asa macar are trafic targetat si nu isi bate capul cu junk links.
Ultima modificare făcută de Tom; 25th January 2015 la 00:26.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.