Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Google Toolbar PageRank nu va mai fi updatat niciodata

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Priviti partea buna : Cine are acum page rank mare va fi king of the internet
    Depinde de cine cumpara. Daca vezi sute de site-uri cu pr10 fake, te linistesti.

Daca il scot, teoretic o sa-l sterga si pe cel actual.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Titlul postarii pare putin cam...puternic, zic eu. Poti dovedi prin surse EXACTE ca au zis ca "nu va mai fi updatat niciodata"?

PT ca la min 20:20 zice "PROBABLY" we won't update it.

Eu zic ca suntem oameni suficient de maturi cat sa intelegem diferenta enorma pe care o poate face PROBABLY intr-o fraza. Deci, daca ai sursa sigura, oficiala, cum ca nu va mai fi updatat, te rog s-o postezi, daca nu, un admin sa modifice titlul thread-ului, pt a nu induce lumea in eroare.
    Nu trebuie sa ai surse exacte, pentru ca aer sens. Toti stim ca fara PR vanzarea de link-uri scade masiv. Google mentine PR dar doar intern, pentru restul nu mai este public.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Nu cred ca PR de sine statator mai este luat in calcul.Google a depasit cu mult formula originala a algoritmului.

Nici nu il mai vad functional ca atare, in ziua de azi, ci doar in combinatie cu semnale privind relevanta. Ceva gen: un array de {link power;relevanta;alte signals;nisa respectiva} = ranking power(s) pe pe un numar de nise, din care una principala = cu rezultatele cele mai bune.

Recomand urmatorul articol de pe Moz care prezinta destul de interesant felul in care (probabil) vor evolua lucrurile. Desi nu este direct pe subiectul PR, dupa parerea mea face putina lumina in chestiune.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Nu cred ca PR de sine statator mai este luat in calcul.Google a depasit cu mult formula originala a algoritmului.

Nici nu il mai vad functional ca atare, in ziua de azi, ci doar in combinatie cu semnale privind relevanta. Ceva gen: un array de {link power;relevanta;alte signals;nisa respectiva} = ranking power(s) pe pe un numar de nise, din care una principala = cu rezultatele cele mai bune.
    Asta e parerea ta, daor ca in realitate orice site care se respecta are PR mare. Daca reusesti sa-mi arati un site bun cu PR mic, atunci te cred
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

In ordinea PR-ului stau documentele in index. Este extrem de relevant.
    Caut cu jingle.ro.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Asta e parerea ta, daor ca in realitate orice site care se respecta are PR mare. Daca reusesti sa-mi arati un site bun cu PR mic, atunci te cred
    Discutam de chestiuni diferite.

Eu ma refeream la felul in care cel mai probabil sunt folosite valorile intern (e drept sunt speculatii, dar daca urmaresti evolutia lor, are logica). Daca insa iei toate astea si calculezi un PR global, desigur ca rezultatul, daca ar fi public, ar semana in continuare cu valorile PR publice. Numai ca nu mai are sens pentru Google sa foloseasca acest parametru in mod global, ci segmentat. De asta spun ca nu e functional = pentru ei, nu pentru noi. Pentru noi ar fi bun, dar na, cine poate sa-i convinga.

Ce spui tu este inca valabil, PR mare = site bun. Numai ca e un snapshot al unei situatii din trecut. Poate trece situl la PR0 si nu avem cum sa stim.

Iar daca nu-i fac update, logic ar fi sa-l si elimine de tot in scurt timp.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    In ordinea PR-ului stau documentele in index. Este extrem de relevant.
    In ordinea relevantei + link power, stau rezultatele in SERPS. Asta este ceea ce ne doare.

Cum stau ele organizate in index, who cares.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Fix asta ma intereseaza si pe mine, rezultatele in SERPS.
    Dilema mare va fi insa sa determinam calitatea probabila a unui site in care ar urma sa cumparam un advertorial/link etc, pentru a determina ulterior castigul probabil in pozitii in SERPS.
    Va fi greu ..

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Cum stau ele organizate in index, who cares.
    Inclusiv tie, pentru ca daca sunt suficiente documente cu PR mai mare inaintea documentului tau (in care apar keywords-urile cautate), al tau nici macar nu mai apare in serps ca sa poata fi ordonat dupa relevanta.
    Caut cu jingle.ro.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Fix asta ma intereseaza si pe mine, rezultatele in SERPS.
    Dilema mare va fi insa sa determinam calitatea probabila a unui site in care ar urma sa cumparam un advertorial/link etc, pentru a determina ulterior castigul probabil in pozitii in SERPS.
    Va fi greu ..
    Corect.

Cand cumperi link, nu-ti permiti sa faci teste. Dau 50 euro pe un adv sa vad daca rankeaza pe flori. Daca rankeaza inseamna ca e bun si pt miere? Etc.

O sa fie haos complet la cumpararea de links. EU cer mult, tu nu intelegi ce platesti, intram la explicatii, unde fiecare vb pe limba lui, nu ne intelegem!

Bloggerii o sa inchida pravalia, raman doar cei cu trafic mare si/sau fake, care cer bani oricum pentru trafic.

Cum o sa arate site-urile, toate cu PR NA? PA si DA se pacalesc usor, deci urmeaza o perioada de "pacaleala" intre cei care se ocupa de seo, exact ce vrea google

Google are PR live.
    Clientul nu vrea sa auda de PR, el vrea pozitii si trafic.
    Singurii care vor PR sunt cei care fac seo.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Va scadea drastic vanzarea de link-uri. Plateam un PR6, pentru ca stiam ca e greu de obtinut si insemna ceva. Acum nu o sa mai dea nimeni pe povesti.
    Dar nevoia de link-uri va exista, deci singura sursa va fi sa iti faci reteaua ta.
    Tocmai de aceea google incearca concomitent penalizarea PBN-urilor, pentru a descuraja aceasta practica.
    Cele 2 masuri sunt legate!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Publicitate pe highsound.ro - blog de muzica, updatat zilnic, PR2
    De George Ginghina în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 26th October 2015, 00:36
  2. Folositi toolbar-ul Google?
    De Krumel în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 1st August 2013, 10:51
  3. Google Publisher Toolbar
    De Sandu Stefan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1