2nd October 2013, 14:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Facebook si obtinerea de like-uri
Salutare!
Am tot vazut topic-uri despre facebook, promovarea pe facebook, obtinerea de like-uri, share-uri etc.
Fara a parea ca fiind o campanie impotriva celor care vand like-uri (bravo lor daca reusesc asta), eu zic ca am putea discuta despre niste metode gratuite si eficiente in a obtine like-uri si gratuit, pt ca nu toti isi pot permite sa plateasca niste servicii pe care si le pot obtine si singuri, cu un minim de efort.
Eu cunosc urmatoarele metode de a obtine like-uri: schimb de like-uri pe diverse site-uri, creare de conturi fake si apoi trimiterea de invitatii de like (eficient ar fi daca aveti o pagina fake cu vreo "pitzipoanca"...e clar ca aceasta ar aduna foarte repede prieteni si automat ar veni si mult mai multe like-uri).
Voi stiti alte metode, site-uri de promovare a unei pagini de facebook? Ar fi dragut ca fiecare sa impartaseasca parerile si cunostintele proprii, doar asta presupune un forum.
2nd October 2013, 17:57
3 out of 3 members found this post helpful.
Pitipoancele aduna priteni barbati de calitate indoielnica. Presupunand ca nu te baneaza intre timp, pana faci 5000 dureaza o vreme, si te alegi cu o pagina de 5000 de likuri din care 4500 barbati. Nemonetizabila.
5000 de likes cumparate inseamna 35E, proportie relativ echilibrata-femei barbati.
Oare in timpul pierdut adunand 5000 de simpatici cu pitipoanca ta, nu poti face 35E lucrand ceva? Orice?
Parerea mea e ca e o falsa economie, pierzi mult timp, care timp costa.
Retired
2nd October 2013, 20:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu ma pronunt la nici una dinmetode, insa va zic experienta mea, am o pagina cu o pitipoana, caci am zis si eu ca merge, are 5000 fani, transformata din profil in pagina. Cand pun poza cu pitioanca - am 500-1500 like la poza, cand pun link cu o pagina - articol de pe un site - mai mult de 5 like-uri si cam tot atatea accesari nu am. Nu stiu cum e la 10k , 100k fani, insa la 5k asa stau treburile. Si culmea, sunt persoane 50% serioase si o distributie m-f relativ egala.
4th October 2013, 00:06
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
George Ginghina
...
3. Instaleaza un like locker care sa afiseze doar parte din articole si sa te oblige sa dai like daca vrei sa citesti si continuarea.
...
Asta este o mizerie. Urasc site-urile care procedeaza asa si ies de pe un asa site instant.