A mai trecut ceva timp si tot nimic. Acum 1 saptamana am luat 1 domeniu nou, care are 1 pagina indexata deja, deci sigur nu e de la timpul scurt de cand e inregistrat domeniul.
Cum pot verifica daca e penalizat pentru ceva ?
A mai trecut ceva timp si tot nimic. Acum 1 saptamana am luat 1 domeniu nou, care are 1 pagina indexata deja, deci sigur nu e de la timpul scurt de cand e inregistrat domeniul.
Cum pot verifica daca e penalizat pentru ceva ?
Verifica in webmaster tools daca totul este ok la Crawl. De asemenea te poti uita in access logs sa vezi daca macar a incercat googlebot sa treaca prin site.
Daca nu gasesti nimic in neregula, incearca Majestic sa vezi daca domeniul respectiv a avut link-uri inainte sa fie inregistrat de tine. Poti de asemenea sa folosesti "wayback machine" pentru a verifica daca domeniul tau a fost folosit pentru alt site.
Apar ceva data la Crawl de mult timp. Media pe zi e de 5 pagini. Chiar 5 am in sitemap.
De asemenea domeniul vad ca nu a mai fost folosit inainte.
In AWstats vad ca Googlebot a tot venit. In 3.09.2013 a fost ultima data si am de la el 5 hits.
E foarte ciudat.
salut, am avut si eu o problema asemanatoare cu doua domenii pe .net. dupa 2 luni inca nu erau indexate ... tot am cautat pe net si intamplator am gasit unul din domenii introdus in cateva directoare de linkuri. atunci mi-a venit ideea ca e posibil sa mai fi avut un proprietar si sa fi fost banate. am facut cerere de reconsiderare in WMT si in 2 zile am primit raspunsul ca a fost revocata banarea manuala.
A doua zi erau indexate.
Asta am patit eu. Poate te ajuta. Succes
cronoslord, am facut ce ai zis si sa stii ca aia era problema, numai ca acum mi-au raspuns ca situl inca nu corespunde cerintelor Google si nu inteleg de ce. Am site nou, cateva articole originale, nu am bannere si popups si adsense...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)