Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Cum repar?:)

d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    30

Implicit Cum repar?:)

Buna ziua,

recent, m-am trezit cu un proiect SEO de toata frumusetea. Cine a lucrat cu mine, pana acum, poate a observat ca mie-mi place sa fac mai mult pe seful si sa scriu, eventual doar ce vreau, decat sa ma leg la cap fara sa ma doara, cu SEO. Pe scurt, sa am mana cat mai libera.

Problema cu proiectul asta e ca reprezinta mai mult o ambitie, si de aceea tin neaparat sa ii dau de cap. Am suficienta mana libera, insa constrangerile vin din faptul ca, inainte de mine, a existat un expert seo, se pare ca in black hat, care a adus vreo 6-7000 de backlinks nu tocmai ok si din cauza carora site-ul se cam duce in jos. Ceea ce imi creeaza vreo mie de draci, ca ma obliga sa imi ocup timpul cu chestii care nu-mi plac.

Ce metode exista ca sa scap eu de backlink-urile astea? M-am gandit la trimis mail catre toate directoarele, insa asta e munca de indian, si parca n-as avea chef sa imi ocup un om cu 7000 de mail-uri care poate, poate, vor da un mini-rezultat.

Alte metode exista? Solutii? Idei? Propuneri?...Indieni?

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Eu as migra pe alt domeniu si domeniul vechi sa faca un redirect 302 catre cel nou. E foarte greu sa scoti din penalizare un site ce a fost lovit de pinguin, indiferent ce spune google, ramane marcat drept domeniu pentru care se face spam.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

De acord cu lovelife. Momentan cred ca-i inutil tool-ul pt disavow si cred ca-i f greu sa-ti revii, cum zici si tu, multa munca de indian. Cel mai simplu e cu domeniu nou, curat, link building facut mai "natural", anchor text diversificat, axat mult pe brand, link-uri relevante si ceva social media buzz (twitter, facebook, g+)
    Signatura lipsa

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Evident mai exista si solutia (pe termen lung) sa mai aduci tu 14k sau mai mult de link-uri ok (intr-un ritm care sa nu para fortat), de pe cat mai multe domenii (nise relevante sau asemanatoare pe cat posibil), cu cat mai multe ancore, astfel incat penalizarea sa fie ridicata automat de algoritmii google.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
    Evident mai exista si solutia (pe termen lung) sa mai aduci tu 14k sau mai mult de link-uri ok (intr-un ritm care sa nu para fortat), de pe cat mai multe domenii (nise relevante sau asemanatoare pe cat posibil), cu cat mai multe ancore, astfel incat penalizarea sa fie ridicata automat de algoritmii google.
    Incercat si nu prea functionaeaza, si asta la un site unde erau doar 100 link-uri naspa dintr-un total de 150.
    Google zice una si in practica se intampla alta, disavow la mine nu a functionat decat 15%

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Domeniu nou FARA redirect cu mutarea bazei de date daca ai content valoros si mult. De cele mai multe ori prin redirect se transfera si penalizarea.

Ca si argument - dupa pinguin cei loviti au facut redirect, au revenit pe pozitiile pe care au fost insa dupa 1-2 luni, chiar mai repede, au fost penalizati din nou.

Succes!

d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc mult pentru raspunsuri. Nu prea as vrea sa fie schimbat domeniul, pentru ca e foarte vechi si e fix numele brandului, altfel e brandabil un astfel de domeniu decat unul care nu e cunoscut si care are si cuvinte aleatorii prin el... Am sa incerc disavow... La 7.000 de link-uri, 15% e un numar destul de mare. Si 1% si tot e ok. Si imi place ideea de a aduce alte link-uri, de calitate foarte buna, pentru ca timp este suficient, momentan ne axam mai mult pe publicitate decat pe seo, pe call center, etc.

La articole foarte bune, care sa creeze social buzz, m-am gandit si eu. Apoi sa ma uit printre backlink-urile alea, poate sunt si cateva mai ok, cu care sa nu trebuiasca sa-mi bat capul. Sunt copil din fire, inca mai cred in minuni. Cred ca, pana la urma, chiar am sa apelez la un indian care sa dea mail-uri. Si cateva zeci daca dispar si tot e ok. Sute... Sper si eu.

Si-apoi, nu stiu.... Accept cu placere si alte propuneri.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Domeniu nou FARA redirect cu mutarea bazei de date daca ai content valoros si mult. De cele mai multe ori prin redirect se transfera si penalizarea.

Ca si argument - dupa pinguin cei loviti au facut redirect, au revenit pe pozitiile pe care au fost insa dupa 1-2 luni, chiar mai repede, au fost penalizati din nou.
    Eu am recomanda redirect 302 nu 301 si prin eliminarea link-urilor cu disavow inainte si nu se mai transmite penalizarea, am incercat la un domeniu afectat putin si a functionat, nu stiu cum este in cazul site-urile cu multe link-uri nocive

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@lovelife - in mare parte ai dreptate 302 ca si redirect temporar elimina linkurile insa nu este o tehnica prea iubita de Google. Acest articol argumenteaza de ce.

Avand in vedere ca OP nu doreste sa schimbe domeniul 302 nu poate fi o solutie.
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 22nd February 2013 la 22:34.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •