Am un site pe US si de mai bine de o saptamana este accesat de cateva ori pe zi de boti facebook.
Ciudat este ca nu are nici-un share sau like pe platforma.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Va trece facebook la un motor de cautare traditional?
Am un site pe US si de mai bine de o saptamana este accesat de cateva ori pe zi de boti facebook.
Ciudat este ca nu are nici-un share sau like pe platforma.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Va trece facebook la un motor de cautare traditional?
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 28th January 2013 la 17:34.
Poate ca da cineva share pentru link-urile respective pe facebook, caz in care sistemul extrage thumbnailul pentru url, meta description si alte detalii.
Am specificat ca NU are nici-un share sau like pe platforma.![]()
poate situl tau apare in mesaje, este trimis pe chat sau in comentarii.Oriunde poate fi postat in fb , situl este vizitat de bot.Nu poti vedea daca apare in mesajele unora, in chat sau comentariile unor membri de pe fb....
Eu am inteles ca nu ai implementat nici un buton de share sau like pe siteul in cauza, si nu ca prin "platforma" te referi la facebook.
Problema e ca site-ul nu prezinta un subiect aprig dezbatut, este o nisa rara, nu cred ca cineva ar vorbi despre el mai ales pe Facebook. De asemenea nu primesc vizite de pe platforma ca si refer, e tare ciudat ...
If you or anybody else has posted a link to your site on Facebook, their robot would likely visit your site. Don't forget Facebook also acts as a search engine.
Also if you use any Facebook widgets (Like, etc) on your site.
Facebook Bot - StatCounter User Forum
When you have content that is shared on facebook, facebook pings back to grab page information e.g title, an image to provide a preview. It's a legit ip. Even without like buttons you could still get activity from this bot if somebody shares a link to your page on facebook. If statcounter operates via javascript then it's unlikely to be executed via a page load by a bot.
What is facebook bot why statcounter doesn't show anything
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Deci ... deci am mers aici Like Button - Dezvoltatori Facebook - daca esti logat si bagi orice site iti arata cate like-uri are - site-ul in discutie nu are nimic, -lam intergogat si pe googalau site:facebook.com numedomeniu.com - imi da un singur rezultat, intru pe el si imi spune ca pagina nu exista ... deci ... deci ...eu nu mai inteleg nimic ...
OFF - Probabil ca ala mic si negru de respira greu era ta'su
E posibil ca like-ul sa vina dintr-o zona protejata, unde au acces doar membrii unei comunitati etc. Eu aveam trafic din referral Facebook, fara a putea insa sa accesez pagina respectiva. Imi aparea un mesaj ca trebuie sa fac parte din comunitate etc.
Din cate stiu, aici poti vedea linkurile catre un url, nu catre intreg site-ul: Like Button - Dezvoltatori Facebook
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Intr-adevar, cea mai plauzibila ipoteza este accea care face referire la postarile de pe platforma deoarece are multa logica. @Nichita - Este adevarat acolo poti vedea domeniul pe root.
PS - Facebook nu ma pasioneaza dar am convingerea ca "el" este pasionat de noi![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)