Acum logic ar fi sa va creasca vizitele din afara tariiPR-ul ramane.
Adresele blogurilor nu se schimba, ci apare continut duplicat.
Mie in statistici imi apar ca url-uri accesate tot felul - .gr/.es/.in Deci practic nu s-a schimbat url-ul, ci au aparut multe adrese pentru acelasi blog![]()
@Dan Cum iti explici atunci cand verifici PR-ul pe orice alt TLD este Unranked iar pe .com se afiseaza cum trebuie? vezi exemplul Official Google Blog si Official Google Blog ?
Observ ca exista rel canonical catre varianta .com la majoritatea blogurilor de pe blogspot pe care le-am testat, probabil e si in functie de template-ul folosit.
Pun si eu o intrebare mai incomoda:
poate cineva sa testeze daca in urma redirectului de pe numeblog.blogspot.com pe numeblog.blogspot.ro blogurile banate in adsense (pe adresa numeblog.blogspot.com) pot acum sa afiseze reclame pe noul domeniu (numeblog.blogspot.ro) ?
Nu sariti sa ma injurati, stiu sigur ca invers era posibil (am testat). Adica aveam blog banat pe adsense (blogulmeu.blogspot.com) , care atunci cand era accesat de pe blogulmeu.blogspot.es, sau blogulmeu.blogspot.de , etc afisa reclamele !
Mda, cam asa este, ideea ar fi fiecare sa aiba si o traducere la continut... Cred ca mai bine era ca webmasterul sa aleaga daca vrea sa se schimbe adresa sau nu, asta este multi au investit bani pe blogspot cand puteau sa cumpere chiar si un .info si nu aveau batai de cap...Nu stiu cat de logic este. O sa-ti apara in rapoarte adrese diferite in functie de locatia vizitatorului, dar nu vad de ce ar aparea mai multe vizite externe, atata timp cat tu ai continutul targetat pe romania.
PR-ul este specific unui URL, nu unui domeniu sauunei bucati de continut.
blogulupeste.blogspot.com are Pr, blogulupseste.blogspot.fr/com.br/gr/ sunt "fresh" si nu sunt nici indexate in totalitate. Deocamdata Google.ro are indexate doar domeniile .com (de exemplu https://www.google.ro/search?q=mimisor+blogspot&pws=0 ). Deocamdata sunt redirectionate. Urmeaza sa aflam daca vor fi indexate .ro sau vor fi lasate adresele .com.
Trust, but verify.
Si pentru adsense, daca am selectat sa se afiseze reclamele doar pentru site-urile care vreau trebuie sa pun fiecare extensie? blogspot.it,.ro.com pt acelasi domeniu ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)