Nisa mai mare inseamna si investitie mai mare, si atunci merita sa-ti faci un brand. Ceva gen papucinoi.ro nu cred ca poate sta la baza unui proiect serios.
Nisa mai mare inseamna si investitie mai mare, si atunci merita sa-ti faci un brand. Ceva gen papucinoi.ro nu cred ca poate sta la baza unui proiect serios.
Caut cu jingle.ro.
Optiunea 3 . Otiunea 2 numai daca foloseste ca mesaj si brandabilitate gen tigari.nu invata.ma etc altfel nu as folosi alte extensii in afara ro si cunoscutelor com net etc
Daca tot e deschis topicul vin si eu cu o intrebare.
Daca ar fi sa alegeti dintre un: nume-domeniu.com si numedomeniu.net ce ati alege?
Un .ro dar altele care nu sunt gTLD nu prea se merita
eu as alege .net, in caz ca vreau ceva bine facut, mai credibil, mai profesional
.net
Vezi papetarie.net: papetarie - Google Search
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Clar as alege numedomeniu.netDaca tot e deschis topicul vin si eu cu o intrebare.
Daca ar fi sa alegeti dintre un: nume-domeniu.com si numedomeniu.net ce ati alege?
De aceasi parere sunt si eu .net
Ma bag si eu, raspund la intrebarea ta @Zina dupa parerea mea; 1. usor de scris, 2. usor de retinut, 3. SEO effect (exact match)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)