8th December 2011, 01:56
2 out of 2 members found this post helpful.
Slabut site-ul.. niciun wallpaper cu un VW golf 5
Glumesc.
Destul de competitiva nisa, e greu sa optimizez on-page fara ceva text pe homepage, ca trafic, pe langa organic, poti incerca si adsense de tip imagine doar contextuale, nu sa apara si in search results. Eu de exemplu mai fac click pe astfel de ad-uri, dar depinde si daca se merita pt tine, pt ca momentan nu stiu cum scoti bani de pe el, in afara de adsense.
Daca ai putea sa pui macar vreo 100-200 cuvinte texte unice pt cateva wallpaper-uri, ca sa mizezi pe long tail, desi nu poti pune pentru toate 70k.
In popup-ul ala destul de stresant, eu as pune mai degraba butonul de +1 de la google, pt ca suspectez ca-i mai bun pt SEO decat likebox-ul de la FB. Pt fani multi, poti comanda cateva mii de la Vali D si ai rezolvat.
Signatura lipsa
8th December 2011, 04:17
1 out of 1 members found this post helpful.
Da, la asta nu m-am gandit. Mai, chiar si cu ceva continut unic, nu cred ca vei putea sa depasesti nici pe long tail site-uri autoritati din domeniul asta, dar incet incet, cine stie. Ca trafic, cred ca o sa creasca putin traficul venit de pe long tail. Acuma na, n-am studiat nisa sa vad competitia, dar din cate stiu, sunt ceva site-uri mari, cu vechime, etc. Totusi, ai avea avantajul unei descrieri unice pt fiecare wallpaper, ceea ce conteaza mult pt SEO, zic eu. Ideal ar fi sa obtii si macar vreo 3-5 backlinkuri spre fiecare pagina de wallpaper, dar asta-i cam greu, avand in vedere nr articolelor
Fa un keyword research, vezi ce wallpapere se cauta si incearca sa promovezi prin comentarii, RSS submission, article marketing cateva pagini cu wallpapere, dupa ce le-ai pus si text si vezi daca se merita efortul. Acuma na, sincer, nu cred ca se merita investiti prea multi bani momentan in proiect, pt ca eu zic ca nu poate aduce profit prea mare, dar cine stie... Tu hotarasti ce merita si ce nu
Signatura lipsa
8th December 2011, 08:43
Versiunea bruta: Ce aduce site-ul tau in plus fata de alte site-uri de nisa? Gaseste raspunsurile si publica asta pe unde poti.
Link la facebook: Cu ce te ajuta sa trimiti link spre facebook fie ca ai 3 sau 3000 de like? Vrei sa-i pierzi pe acolo? Ideea e sa-i aduci de pe facebook pe site.
Se repeta in veselie textul "Wallpaper (also desktop picture and desktop background)...". Incearca sa pui ceva unic la fiecare.
Succes
Update: Sau diferenta fata de wallpaperstock.net unde par sa fie hostate?
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 8th December 2011 la 08:54.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
8th December 2011, 11:01
Ce vrei sa faci cu acest site ? Cand l-ai gandit, sau cand l-ai lansat.. ce ti-ai zis ? Vreau trafic/bani din adsense ? Vreau pozitia 5 in cautari dupa 'wallpaper' ? E foarte important sa ai un scop. Ne putem adapta si din mers, dar trebuie sa-l ai.
Eu cred ca te-ai inhamat la ceva destul de greu, site-uri cu wallpapere sunt cu miile si trebuie sa bagi timp si bani in el sa-l cresti, si mai mult ca sigur profitul nu va fi pe masura. Si fara text cum a zis si tymbark e foarte greu.
O sa dau un exemplu un blog de-al meu, proiect de duminica il numesc, ca l-am facut intr-o zi
blog free pe blogger, 3 articole, accent pe optimizare pe poze pentru dota wallpapers. Am aproape 100 pe zi din filipine, brazilia de unde sunt multi jucatori si probabil competitie mica. Daca as scrie inca 3 articole, pentru alti eroi (jocul dota are mai multi eroi, fiecare cu wallpaper-ul lui) probabil as genera mai multe vizite. Momentan prefer sa plec de la ceva mic, sa fiu bun/cel mai bun pe mini nisa si sa ma extind.
Pe langa text, care trebuie sa-l bagi, cred ca si cel din wiki e ok decat deloc, poti sa te uiti in rapoartele de analytics sa vezi daca primesti vizita dupa termeni mai speciali, chiar si long tail. Daca vezi potential, poti pune accent si pe ele.