Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Analiza site

bampiru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    28

Post Analiza site

Salut! A venit randul meu sa va cer ajutorul si opiniile legate de un site recent "lansat la apa", cu profilul wallpapere.
    Am inceput sa pun backlink-uri pe bloguri de profil cu extensia .com, dar si cateva directoare web pe .com si .net cu PR>=3 si vechime > 5 ani.

Intrebarea principala este: cum pot creste traficul de pe site ? Momentan traficul stagneaza undeva la 50 vizite/zi.

Cine are timp sa dea un ochi, adresa este cool-wallpapers-free [dot] com.

Merci!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Slabut site-ul.. niciun wallpaper cu un VW golf 5 Glumesc.

Destul de competitiva nisa, e greu sa optimizez on-page fara ceva text pe homepage, ca trafic, pe langa organic, poti incerca si adsense de tip imagine doar contextuale, nu sa apara si in search results. Eu de exemplu mai fac click pe astfel de ad-uri, dar depinde si daca se merita pt tine, pt ca momentan nu stiu cum scoti bani de pe el, in afara de adsense.

Daca ai putea sa pui macar vreo 100-200 cuvinte texte unice pt cateva wallpaper-uri, ca sa mizezi pe long tail, desi nu poti pune pentru toate 70k.

In popup-ul ala destul de stresant, eu as pune mai degraba butonul de +1 de la google, pt ca suspectez ca-i mai bun pt SEO decat likebox-ul de la FB. Pt fani multi, poti comanda cateva mii de la Vali D si ai rezolvat.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    28

Implicit

@<b>tymbark</b>: O modalitate pt ca majoritatea wallpaperelor sa aibe descrieri ar fi API-ul de la wikipedia + dictionar de sinonime care sa parseze textul si sa inlocuiasca pentru a produce oarecum continut unic. Oare ce efect are asta asupra traficului ? Merci

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, la asta nu m-am gandit. Mai, chiar si cu ceva continut unic, nu cred ca vei putea sa depasesti nici pe long tail site-uri autoritati din domeniul asta, dar incet incet, cine stie. Ca trafic, cred ca o sa creasca putin traficul venit de pe long tail. Acuma na, n-am studiat nisa sa vad competitia, dar din cate stiu, sunt ceva site-uri mari, cu vechime, etc. Totusi, ai avea avantajul unei descrieri unice pt fiecare wallpaper, ceea ce conteaza mult pt SEO, zic eu. Ideal ar fi sa obtii si macar vreo 3-5 backlinkuri spre fiecare pagina de wallpaper, dar asta-i cam greu, avand in vedere nr articolelor

Fa un keyword research, vezi ce wallpapere se cauta si incearca sa promovezi prin comentarii, RSS submission, article marketing cateva pagini cu wallpapere, dupa ce le-ai pus si text si vezi daca se merita efortul. Acuma na, sincer, nu cred ca se merita investiti prea multi bani momentan in proiect, pt ca eu zic ca nu poate aduce profit prea mare, dar cine stie... Tu hotarasti ce merita si ce nu
    Signatura lipsa

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Versiunea bruta: Ce aduce site-ul tau in plus fata de alte site-uri de nisa? Gaseste raspunsurile si publica asta pe unde poti.

Link la facebook: Cu ce te ajuta sa trimiti link spre facebook fie ca ai 3 sau 3000 de like? Vrei sa-i pierzi pe acolo? Ideea e sa-i aduci de pe facebook pe site.

Se repeta in veselie textul "Wallpaper (also desktop picture and desktop background)...". Incearca sa pui ceva unic la fiecare.

Succes

Update: Sau diferenta fata de wallpaperstock.net unde par sa fie hostate?
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 8th December 2011 la 08:54.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    28

Implicit

@1nesco: Like-ul de la facebook inlocuieste Share si posteaza link-ul pe peretele utilizatorului (sursa: http://mashable .com/2011/02/27/facebook-like-button-takes-over-share-button-functionality/). In alta ordine de idei o sa incerc sa pun ceva unic la fiecare, asta e urmatorul lucru pe care trebuie sa-l fac. Este un proiect micut si vreau sa vad pana unde pot sa-l cresc, de-asta v-am cerut ajutorul; daca iese si-un banut din el nu ma supar.
    Merci!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Inca nu am sitemap, credeti ca ma va ajuta sau sa-l las pe GoogleBot sa-si faca treaba fara sitemap ?

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    30

Implicit

Ce vrei sa faci cu acest site ? Cand l-ai gandit, sau cand l-ai lansat.. ce ti-ai zis ? Vreau trafic/bani din adsense ? Vreau pozitia 5 in cautari dupa 'wallpaper' ? E foarte important sa ai un scop. Ne putem adapta si din mers, dar trebuie sa-l ai.

Eu cred ca te-ai inhamat la ceva destul de greu, site-uri cu wallpapere sunt cu miile si trebuie sa bagi timp si bani in el sa-l cresti, si mai mult ca sigur profitul nu va fi pe masura. Si fara text cum a zis si tymbark e foarte greu.

O sa dau un exemplu un blog de-al meu, proiect de duminica il numesc, ca l-am facut intr-o zi blog free pe blogger, 3 articole, accent pe optimizare pe poze pentru dota wallpapers. Am aproape 100 pe zi din filipine, brazilia de unde sunt multi jucatori si probabil competitie mica. Daca as scrie inca 3 articole, pentru alti eroi (jocul dota are mai multi eroi, fiecare cu wallpaper-ul lui) probabil as genera mai multe vizite. Momentan prefer sa plec de la ceva mic, sa fiu bun/cel mai bun pe mini nisa si sa ma extind.

Pe langa text, care trebuie sa-l bagi, cred ca si cel din wiki e ok decat deloc, poti sa te uiti in rapoartele de analytics sa vezi daca primesti vizita dupa termeni mai speciali, chiar si long tail. Daca vezi potential, poti pune accent si pe ele.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    28

Implicit

@Madison: Este un "proiect de Duminica", iar scopul principal este sa am cat mai multi vizitatori. Am cateva cuvinte cheie pe care vreau sa cresc, "cool wallpapers" este unul dintre ele. Urmatorul pas este sa implementez API-ul de la wikipedia pentru continut. O parere/experienta despre sitemap, ai putea sa-mi spui daca ajuta ? Merci!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Doua chestii care ma deranjeaza la el, 1- domeniul contine prea multe linii dar merge si asa, 2- e prea mult alb pe site si roz, da a site special pentru fete, noaptea cam deranjeaza la ochi atata alb, in rest este ok site-ul, mai ales reclamele google sunt aranjate strategic , succes.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    30

Implicit

Uite aici un topic vechi dar bun : Sitemap chiar ajuta?

Ar trebui sa ajute, sa-ti indexeze paginile corect. Daca nu se intampla asta, oricum nu strica. Mai poti face si un sitemap html pentru useri, care e bun si pentru G, de tip 'harta site' in care listezi categorii, sau ce crezi tu ca e important. Uite si un video: Is it still important to offer a site map to users? - YouTube

PS: Eu in Chrome nu pot inchide modulul de facebook

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi - analiza SEO site
    De bogdanu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th February 2011, 10:09
  2. Sfaturi - analiza SEO site
    De bogdanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd February 2011, 17:24
  3. analiza SEO site-uri EN-FR
    De vladimir în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd March 2010, 23:12
  4. analiza site penalizat
    De inscaun în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th February 2009, 23:43
  5. Analiza si optimizare site
    De Gabi în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th December 2006, 15:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •