Pai atunci ..... iti recomand sa nu cumperi, ca e prea scump si nu merita ....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Deja deviem de la subiectul initial. Ceea ce mie mi se poate parea ieftin, tie ti se poate parea scump, sau viceversa. Am asa senzatia ca tu speri ca vei ridica siteul cu doi bambilici investitie. Nu stau tocmai asa lucrurile.
Ba da, evident linkurile de pe un site de pe aceeasi nisa cu tine au o relevanta mai mare. Dar asta nu inseamna ca linkurile venite de pe un site dintr-o alta nisa (ma refer aici la linkuri inserate in articole care au legatura cu nisa ta) nu sunt benefice.Apropo , daca site-ul meu nu e pe aceeasi nisa cu acest site, asta nu scade din relevanta linkurilor ?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc mult pentru ajutor, mi-am format o anumita ideie despre ceea ce ma interesa. Cred ca voi obtine eu vre-o 100 linkuri de pe acel site si voi vedea deja rezultatele.
Era acum ceva vreme un topic similar pe acest forum, unde cineva cerea sfaturi pentru aceeasi practica. Imi amintesc ca la un moment-dat si eu doream sa cumpar linkuri in posturi vechi si am fost sfatuit de 2 persoane de aici sa nu o fac. Aceste persoane sustineau ca linkurile respective vor fi detectate ca si cum ar fi cumparate si voi primi penalizare.
In alta ordine de idei, Google apreciaza reacrierea vechilor articole din blog si chiar tine cont de asta. Daca rescrii un articol si pui si un link ce pleaca din el (probabil cand ai scris prima data articolul nu exista acea informatie dar acum ai gasit-o), cu siguranta Google va aprecia.
Asadar, e bine sau rau? Eu unul as tinde sa cred ca sunt valoroase aceste linkuri, mai ales daca se rescrie si articolul.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
De fapt are partial dreptate si EDY, mai adaugi la articol o fraza in care este trecut si lunk-ul tau si e perfect
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)