Salut.
Am site-ul crearesiteweb.net si atunci cand se schimba bannerul, apare un #2 la link si tot asa.
Influenteaza cu ceva la optimizare? (intreb ca ma tot "certam" cu cel cu care colaborez pe tema asta)
Multumesc.
Astept raspunsul dvs.
Salut.
Am site-ul crearesiteweb.net si atunci cand se schimba bannerul, apare un #2 la link si tot asa.
Influenteaza cu ceva la optimizare? (intreb ca ma tot "certam" cu cel cu care colaborez pe tema asta)
Multumesc.
Astept raspunsul dvs.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Nu afecteaza cu nimic, uneori daca e facut cu cap poate chiar ajuta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu poti sa pui pentru fiecare slide in parte link-ul catre categoria aferenta in loc de # ?
Atata timp cat la schimbarea bannerului erau doar poze fara text nu cred ca ar fi afectat cu nimik insa bannerul se schimba de 2 ori + index, de fiecare data apare un alt text care este prins in tagul H2. Daca voi afirmati ca Google nu vede dupa # atunci acele pagini cum sunt considerate (hidden text) deoarece apar doar in codul sursa iar vizitatori umani vad altceva decat spiderul de indexare sau este index triplu? Este ciudat si ma preocupa acest lucru deoarece toate paginile site-ului au fost indexate pana la ultima virgula, am trimis reconsiderare si mi-au raspuns ca nu este penalizat manual din motive de spam. Problema este data de faptul ca pe cuvantul cheie principal "creare site" nu apare indexul ci numai pagini interioare. Ar mai fi de luat in considerare faptul ca site-ul este "nou" (4 luni) si sa fie varat in Sandbox.
PS - Ca idee pe Bing apare primul pe cuvantul cheie mentionat mai sus ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)