eu zic ca cel mai imp e ce continut mai ai pe langa articol in pagina, si densitatea cuvintelor cheie sa fie de 5-6 % ideal sa nu pun sub 500 de caractere...
eu zic ca cel mai imp e ce continut mai ai pe langa articol in pagina, si densitatea cuvintelor cheie sa fie de 5-6 % ideal sa nu pun sub 500 de caractere...
Contentul de calitate e cel mai important, insa nici nu poti exagera cu articole foarte lungi, cititorii se plictisesc rapid. Scurt si la obiect, 400 cuvinte sunt destule
daca tinem cont ca 100 de cuvinte inseamna cam 5-6 randuri, atunci o densitate de 5-6%(1 keyword/rand; nu vad cum ar veni asta pentru ceva long tail) clar e content doar pentru motoarele de cautare, content de care, de regula, cititorii se plictisesc foarte repede, ba mai mult, doar il scaneaza din priviri, fara sa il citeasca.
Daca tii cont ca e posibil sa iei si penalizare si ca cititorii nici macar nu vor citi textul, atunci care mai e rostul?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pai si atunci de ce dai exemplu de dimensiuni pe care nu o sa le vezi niciodata? Daca are mai putin de 100-150 cuvinte deja nici nu-l poti considera articol, este mai mult descriere.. Pana si descriere de la site-urile cu jocuri sunt mai mari de 100 cuvinte.
De ce nu compari la 800 cuvinte? Si nu a zis nimeni ca densitatea trebuie obligatoriu sa fie intre 5-6%(desi eu stiam intre 3-5%), google te sanctioneaza daca ai prea mult cuvinte cheie nu prea putine. Intr-un articol de pana in 500-600 cuvinte daca scrii o fraza la inceput in care explici(inclusiv cu 1-2 cuvinte cheie) despre ce este articolul cu siguranta o sa fie indexat corect.
Si nu mai da reputatie proasta aiurea...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)