Am o mica problema. Am un site principal (nu stiu daca pot sa ii postez linkul, as aprecia daca m-ar lamuri cineva) si acesta are subdomenii: subdomeniu.site.com.
Pe pagina principala domeniu.com am un blog wordpress. Pe aceasta pagina principala as dori sa fac o pagina de tip portal, unde vizitatorul sa aiba niste logo-uri cu subdomeniile si sa aleaga unde merge. Problemele ar fi urmatoarele:
- nu cred ca pot face o pagina portal in forma actuala, in care blogul este pe domeniu.com - redirectionarea spre domeniu.com/portal probabil ar face o bucla ce ar face imposibila accesarea paginii principale a blogului.
- pot face o pagina normala de wordpress care sa apara ca principala si sa introduc text in ea - asta nu e o problema, dar ma deranjeaza ca raman cu elementele blogului acolo si eu doresc o pagina simpla, fara impopotonari (nu stiu cum / daca pot scapa de acelea in acea pagina).
- ultima solutie ar fi sa fac un redirect direct de la domeniu.com spre blog.domeniu.com - dar nu stiu daca mi-ar afecta rezultatele din Google si altele. Daca tin cateva luni redirectul si apoi il elimin, Google va "invata" noile linkuri blog.domeniu.com ce erau asociate cu domeniu.com?
Daca am fost neclar pe undeva, va rog sa-mi spuneti.

Răspunde cu citat