Este vro problema daca am la mai multe imagini aceeasi descriere si taguri? Eu am niste galerii cu imagini care reprezinta aceeasi lucru si am pus aceleasi taguri si descrieri la toate imaginile.
Este vro problema daca am la mai multe imagini aceeasi descriere si taguri? Eu am niste galerii cu imagini care reprezinta aceeasi lucru si am pus aceleasi taguri si descrieri la toate imaginile.
Depinde daca imaginile sunt in acceasi locatie (URL-ul paginii difera sau nu). Daca ai galerii, sunt accesabile cu <next> sau sunt toate vizibile ?
Imaginile sunt similare (rase de caini) sau sunt chiar acelasi lucru ? (poze cu rottweiler). Daca ai doar poze cu rottweiler, poti sa pui alt text "rottweiler 1", "rottweiler 2" (am intalnit practica asta, exemplu aici).
Depinde daca vrei sa rankezi cu ele sau doar sa ai validarea w3c curata. O pondere mare o are numele fisierului, daca hostezi tu pozele incearca sa pui keyword in nume (rottweiler.jpg). Daca ai acceasi imagine de forme diferite, poti aplica acelasi alt.
Ar merita sa schimbi numele fisierului si alt-ul chiar daca sunt poze similare. Ex: rottweiler pe strada, rottweiler la munte... etc ( rottweilerstrada.jpg, rottweilermunte.jpg ). Scopul este sa urmaresti mai multe expresii in cautarile google images... vin vizitatori si de acolo
PS: poti sa ai exact acelasi lucru doar doar la un thumbnail si imaginea marita. Si acolo as pune rottweiler pe strada thumbnail sau poza mica ( thumb/rottweilerstrada.jpg ).
Ultima modificare făcută de Andrei S; 13th March 2011 la 09:39. Motiv: ps
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
ms mult. imaginile sun ca tumbnail in articol, dar daca dai click pe una ti se deschide mare si cu next vei vedea urmatoare poza marita. este vorba despre o statiune, sunt mai multe poze, cu imprejurimile,statiunea..
am sa fac cum ati spus mai sus.. cu "rottweiler pe strada, rottweiler la munte"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)