Salutare, pentru inceput vreau sa-mi cer scuze daca nu am postat in categoria corecta, aceasta mi-sa parut ceea mai ok.
Acum despre problema mea.
Detin doua bloguri de nise diferite si anume, un blog de nisa IT, tutoriale, descarcari programe gratuite si unul de nisa jocuri, review-uri, stiri jocuri pc.
Cele doua bloguri sunt destul de mari, dar cel pe nisa IT este putin mai mare si pare a fi mai bine spus un portal, luand in considerare faptul ca are mai multe categorii si acopera mai multe parti. Traficul celui de pe nisa IT este de 1500-2000/zi.
As dori sa adaug blogul de jocuri, defapt sa mut toate posturile pe blogul IT, astfel incat sa fac si redirectul spre cel de nisa IT si sa duc tot continutul pe el.
Asa, am cateva nelamuririi:
1. Blogul care activeaza pe jocuri este pe prima pagina in google dupa kw-ul "Jocuri PC" si pe alte kw-uri bune tot pe prima pagina, avand un trafic de 800-1000 unici/zi. As vrea sa stiu, daca voi adauga tot continutul pe noul blog, voi pierde pozitile pe aceste kw-uri ? Ideea ii ca eu am facut opimizarea asa:
- Index
- Categorii
- Subcategorii
Adica, cand cineva cauta "teme windows xp" iar eu am categoria respectiva, imi apare categoria pe google, facand o optimizare ca asta mi-a permis sa prind ceva trafic bun.
2. Dupa trecerea domeniului x spre y, va trece asa: Page rank, trust, paginii indexate, etc, castiga blogul y de pe urma acestei "combinatii" intre cele doua ?
3. Cu toate ca am mai facut odata un redirect de genul acesta, mie putin frica de rezultat, adica. Prima data cand am facut redirectul, l-am facut doar pentru un singur domeniu index > index, acum vreau sa-l fac index > categorie, e posibil sa am pierderi mari din cauza asta ?
Daca va intrebati de ce doresc sa fac aceasta "mutare", pot sa va spun ca am prea multe bloguri, nu apuc sa le administrez, iar content writeri sunt cam greu de gasit, astfel doresc sa ma axez doar pe un singur blog.
Va astept cu pareri, imi pare rau daca nu m-am facut inteles.

Răspunde cu citat