Eu zic sa construiti link-uri pentru SEO si ptr vizitatori. Adica cu sau fara nofollow. In timp o sa va dati seama mai bine care trebuie sa fie proportia.
Eu zic sa construiti link-uri pentru SEO si ptr vizitatori. Adica cu sau fara nofollow. In timp o sa va dati seama mai bine care trebuie sa fie proportia.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Bine zis Krumi. In ceea ce priveste linkurile nofollow, unii dintre voi ar fi foarte uimiti de ce beneficii pot aduce un link nofollow de pe un site cu autoritate.....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
krumel chiar crezi ca trebuie sa fie o proportie intre ele ?
robyroy orice link poate aduce beneficii fie el cu follow sau nofollow depinde de site, pozitie etc
Dupa cum zicea si -Rares- acest atribut a fost creeat cu un scop, ca google poate avea trusted domains cum ar fi facebook etc. si a decis sa ia in considerare linkurile cu nofollow asta nu inseamna ca e universal valabil si ca acest atribut a fost creeat degeaba si nu foloseste la scopul si in parametri pentru care a fost creeat, de ce mai este folosit atunci ?
Nu am zis nu luati in considerare link-urile cu nofollow (dupa cum spuneam orice link poate aduce beneficii in functie de anumiti factori) dar sunt in continuare de parere ca google are o pozitie clara.
bogdy, evident ca trebuie sa existe o proportie... unele sint ptr SERPs, altele pentru trafic... de ce nu ar fi o proportie? Trebuie sa construiest ptr ambele motive...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel, nu ma refeream la asta, acest lucru este evident, ma refeream la afirmatia "dar daca nu ai link-uri nofollow si multe dofollow poate fi un semn de alarma pentru google, ca nu sunt link-uri naturale"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)