Intrebarea mea e una cat se poate de simpla:
Ati folosit acest instrument? Si daca ati facut-o, care sunt concluziile personale dupa folosirea acestuia? A ajutat, nu a ajutat...?!
Va multumesc pentru interes,
Toate cele bune,
Intrebarea mea e una cat se poate de simpla:
Ati folosit acest instrument? Si daca ati facut-o, care sunt concluziile personale dupa folosirea acestuia? A ajutat, nu a ajutat...?!
Va multumesc pentru interes,
Toate cele bune,
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Daca stii sa il folosesti este foarte bun, dar acest instrument nu este pentru SEO, ci pentru cresterea utilizabilitatii, ratei de conversie
Eu inca nu l-am folosit, dar am tot citit de pe el. Avand CMS-uri nu stiu cum sa fac pagini alternative
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Stiu ca nu este pentru SEO, stiu pentru ce este
Iti multumesc pentru raspuns, dar eu vroiam sa aflu daca l-ai folosit si ce parere ai despre el ? functioneaza? merita sa investesti timpul de a creea aceste pagini ?
Ceea ce spune el este adevarat ?
in fine, poate apare cineva totusi, chiar ma intereseaza o parere relista.
Multumesc anticipat
Este o unealta foarte buna, magazinele mari il folosesc, te poate ajuta sa gasesti modalitati de imbunatatire a ratei de conversie
aceasta unelata este gratuita si o pot folosi si site-urile cu vizitatori sub 10.000, pentru o conversie mai mre
nu este o conditie sa fii "mare" sau sa fii "magazin online", informatia este disponibila tuturor si mai presus de orice, precizez ca este gratuit
in sfarsit...sa revenim
poate se hotaraste cineva pe on-topic
apreciez orice impresie
Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 18th November 2010 la 11:37.
Daca ai sub 10 vizitatori pe zi nu este relevant rezultatul, eroare poate fi foarte mare. De bicei rata de conversie se situeaza in jurul valorii de 1-3%, trebuie sa ai cel putin 40-50 de conversii pentru un test pentru a putea trage o concluzie cat de cat corecta. Cu cat numarul conversiilor este mai mare cu atat rezultatele sunt mai concludente.
Unealta este intradevar gratuita si disponibila oricui, dar putini stiu si pot sa il utilizeze, si repet eu cunosc oameni care l-au folosit si au obtinut rezultate foarte bune
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)