Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Deindexari masive de pagini?

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Si aici: scadere cu 70% a numarului de pagini returnate de comanda "site:".

Traficul este in usoara scadere, insa consider caeste scaderea caracteristica nisei mele, in aceasta perioada a anului. Sa vedem daca isi revine dupa sarbatori.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Posibil sa scoata operatorul de cautare "site:"?
    Yahoo! avea niste tendinte dinastea....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    39

Implicit

pai pentru mine o ok sa nu stie tot restul lumii cite pagini am indexate si sa fie privat vizibil doar in webmastertool, de ce tre sa vada concurenta cite pagini am eu si ce pagini am...in felul asta cine face spam poate sa-si ascunda door way pages, nu prea convine la google asta, cred
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

mindsoul, chestiile private gen webmasters tools creaza monopol si creaza lipsa de transparenta din partea webmasterilor si a lui Google.

Pana la urma mult din ce e pe internet devine transparent prin sharingul de informatie.

Transparenta creaza progres si bunastare pentru multi si da un impuls lenesilor care cred ca ajungerea pe locul 1 e deajuns.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    39

Implicit

pai ia exemplu : cite linkuri spre site iti afiseaza transparent google, din total? si totusi lumea continua cu link building, indiferent de transparenta la capitolul asta (inexistenta)... ce inseamna ca tu nu mai faci progrese daca nu vezi ce fac ceilalti? pai si daca vezi ce faci, te apuci si incerci sa ai aceleasi linkuri? nu prea cred, citisem cartea get real de la 37signal, oamenii cind sau apucat sa construiasca ce le trebuia lor aplicatiile basecamp etc... nu s-au uitat initial la cum era facut restul app, tocmai sa nu ii influenteze negativ...asa si aici, daca tu te inspiri si stai calare pe ce face concurenta cu ce vii nou si inovativ?, ia exemplu in industria automobilistica, daca ar sti audi cind lucreaza la a4 si bmw cind lucreaza la seria 3 ce fac ceilalti, nu fac si ei la fel? si unde mai este inovatia in cazul asta?
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

mindsoul, Google iti arata backlink-urile luate de la ultimul sau update. Cunoscatorii nici nu se uita sa vada backlink-urile in Google ci in Yahoo! si candva in MSN.

Exemplul cu basecamp n-are nici o treaba cu SEO, noi nu sintem antreprenori ...exceptand cei din Romania. Dar marea majoritate a SEO si SEM ofera servicii, inventia nu e un atuu decat daca aprofundeaza observatiile facute de ei sau de altii.

Cred ca incurci lucrurile facand astfel de paralele.

In SEO si SEM e important sa stii, vezi, detii ceea ce un concurent face, are, vrea. Evolutia SEO si SEM s-a bazat pe sharing si nu pe privat.

De aia carti de genul "7 pasi si o tumba in SEO" nu au efect decat asupra incepatorilor/necunoscatorilor.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Revenind: Google Is About To Get Caffeinated With A Faster Search Index

#Rankings are unlikely to fluctuate. Taken across all of the keywords for a client there should be a tiny percentage change in ranking.

#Websites that do lose rankings are likely to be relying on older, archived content that’s not been updated in years. Keeping your site fresh to be crawled by Caffeine will be important.

#There have been no changes to give one sector any new advantage over another.

#Generic terms against long tail terms in Caffeine show a greater priority for News, Information and Social Media – which fits with generic terms being less clear in terms of the searcher’s intent.

#Only 5% of urls contain exact matches for the searched keyword, 6% of the total point score is made up by exact match urls.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    63
    Putere Rep
    39

Implicit

eu nu am zis ca folosesc google sa vad backlinkurile, am dat exemplu google ca nu e transparent la capitolul asta, nu am incurcat deloc lucrurile cu exemplul care l-am dat, si in SEO exista inovatie, se mai trezeste cite un prost si incepe sa faca experimente cum e asta http://blog.teammatelabs.com/post/20...PDF-files.aspx descopera ceva nou ...si da share, daca toti am stat si am astepta sa faca altii experimente oare ce progese ar mai fi, nu-mi zi ca nu e nevoie de inovatie in SEO, primii care experimenteaza ...au rezultate ...au si banii,
    Sunt de acord cu tine ca trebuie sa-ti studiezi concurenta, sa citesti ce dau share altii, dar tre sa mai faci si teste pe cont propriu, daca vrei sa fii cu un pas inainte concurentei, daca faci aceleasi optimizari ca si ei, vei fi exact unde sunt ei si nu inainte

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

mindsoul, sint de acord cu postul anterior. E altceva...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. LE cu pagini PR3 si 4
    De slobodan în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 00:58
  2. Deindexari masive
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 43
    Ultimul Post: 27th June 2010, 16:54
  3. Pagini focusate pe o tema sau pagini pentru fiecare subtema ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th January 2010, 23:21
  4. Pagini "in constructie" sau pagini direct finalizate
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th June 2009, 09:57
  5. Efectul inscrierii masive in cateva sute de directoare
    De tataraseni în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 24th April 2007, 15:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •