Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Cost SEO On-page

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Asta vroiam sa zic si eu. Ca s-a cerut un pret pentru SEO on-page, nu pentru un SEO in adevaratul sens al cuvantului
    La SEO onpage nu o poti lucra 8 ore pe zi timp de o luna sau cel putin nu la un singur site. Pana la urma aplici niste tehnici "dupa manual" (optimizezi cod, adaugi descrieri si titluri, taguri h1, etc.). In plus cine face asta nici nu cred ca are responsabilitatea SERPs-ului, pentru ca nu e treaba lui sa adune si linkuri.
    Cred ca pretul dat de nosfer e chiar ok, daca nu esti deja un nume si iti permiti sa iti selectezi clientii dupa bunul plac.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

pretul, dupa cum multi stiu, depinde de o gramada de factori;
    ptintre ei se numara: cererea (degeaba produci ceva cu pretul x, daca in piata nimeni nu cumpara asa de sus), materia prima, costul de oportunitate, etc;
    macar din costul de oportunicate (de ce sa fac proiectul x cu pretul p1, daca pot sa fac proiectul y cu pretul p1 + p, timpul meu fiind limitat si neincapand ambele proiecte - nu ma refer la situatia in care am cost de oportunitate mare dat de o activiate pe alt domeniu) rezulta ca pretul este ceva foarte subiectiv, deci nu despre el era discutia (cel putin opinia mea);
    nu pot sa cer un pret pt ca asa cere toata lumea.. cer un pret.. pt ca asa e calculul pt situatia mea;

ceea ce "combateam" eu aici era legatura (asa cum a fost ea expusa) dintre tariful orar perceput pt un proiect (care nici macar nu are o durata prea mare) si castigul lunar;

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scriu articole contra cost
    De Shumy în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 1st November 2010, 18:07
  2. Cost servicii SEO
    De maki în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th November 2009, 14:38
  3. cost hosting si spatiu de stocare
    De emaianos în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th April 2009, 11:45
  4. Cost Per Click - Cum Se Calculeaza
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th March 2006, 09:34
  5. Continutul, adica on-page SEO vs off-page SEO
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2005, 15:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •