Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 71

Subiect: Foarte important: Schimbare in comunitate

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de barosanu Vezi Post
    cred ca o sa fie si mai pustiu pe aici..toata lumea zice ca e o masura buna desi multi nu au mai postat sau deschis o discutie de luni sau ani de zile...
    neah...
    Motivul pentru care majoritatea nu au mai deschis subiecte sau nu se mai "baga la discutii" este exact motivul pentru care se impun acum restrictiile.
    Este o actiune binevenita.

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    373
    Putere Rep
    39

Implicit

In mare parte sustin aceste schimbari in comunitate.

As propune sa se faca un mic test pentru cei care vor sa puna intrebari (si nu numai). Ideea ar fi sa-i faci pe cei noi veniti sa citeasca sau sa caute pe forum inainte de a deschide un subiect care s-a discutat de tz ori inainte.

Se poate face la un moment dat si un sistem de rating bazat pe aceste teste.
    De asemenea as propune sa nu se mai afiseze numarulde posturi si in acelasi timp sa se promoveze mai mult sistemul de rating (mai scurt spus: conteaza mai mult calitatea posturilor decat numarul acestora).
    moviereads.com - flip pages, not content

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Lightbulb

a fost odata un post Cum e mai bine ? SEO fortat sau natural ? ....

cred ca asta e ultimul post cu adevarat interesant ... din pacate e de prin februarie, de atunci nu cred ca am mai vazut ceva atat de interesant si care sa imi faca placere sa citesc, sincer a fost o perioada cand intram zilnic pe seopedia si direct la sectiunea today's post, dar in lipsa de noi subiecte, "am lasat-o mai moale". problema care o vad eu, e lipsa de noi subiecte si nu cred ca noile masuri sunt chiar atat de bune pe cat par, insa cristi este proprietarul si poate sa faca ce vrea. inteleg oarecum ceea ce vrea sa faca el insa cred ca sunt masuri si mai inteligente prin care sa ridice calitatea forumului.

adica hai sa fim seriosi nivelul discutiilor pe forum sunt cu mult depasite, adica unii oameni se gandesc mai departe http://www.shoemoney.com/2008/05/07/seo-has-no-future/ iar noi am ramas tot la entry level cu posturi de genu Ghid: Plan SEO Complet nu am nimic cu tudi, chiar il apreciez pentru gestul lui.

ps: just my opinion !

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

cred ca sunt masuri si mai inteligente prin care sa ridice calitatea forumului.
    Propune-le.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Lightbulb

pai raspunsul e foarte simplu: SUBIECTE . ultima oara cand am inceput un site parca continutul era cel mai important nu? sau ma insel eu. nu stiu sa vin cu o idee "stralucitoare", insa cred ca inca mai primeaza continutul si nu modul de expunere al lui. poate venirea, propunerea moderatorilor cu subiecte noi gen cum a fost cel dat de cristi cu seo fortat ... , si cel care l-am dat exemplu cu "seo has no future" cred ca ar starni foarte mult interes, ca sa nu mai zicem dispute ...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Problema pentru care nu se mai scriu subiecte bune este ca totul este plin de incepatori.

Nu zic ca nu isi au si ei locul aici, dar probabil ca nimeni din cei care stiu nu mai scriu, pentru ca s-au saturat sa tot dea raspunsuri pe care le stiu de ani de zile.

In momentul in care se ridica gradul de cunostinte dintre membrii, prin aceasta triere si prin viitoare metode de inregistrare, eu zic ca se vor discuta si alte subiecte mult mai interesante.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

eu zic sa il lasam pe Cristi sa isi puna in aplicare "planul" si sa asteptam sa vedem rezultatele... va da-ti seama ca si esecul si succesul unei astfel de campanii tot el le asuma, asa ca nu vad problema.

sustin propunerea, o decizie buna.
    I don't know much...

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

sa speram ca asa va fi ..., chiar mai devreme am citit un post si am vazut un raspuns ferm la ceva care nu era adevarat (nu vreau sa intru in polemica cu nimeni) insa eu imi aduc aminte de la primele posturi cum am fost lovit cu "barda-n cap" pe buna dreptate, adevarat. ce vreau sa surprind eu, este ca trebuie mai bine facut o educatie, a celor care sunt deja pe forum, sa nu se mai raspunda doar pentru a-si creste numarul de posturi sau "sa scrie si el ca aici au scris numai cei cu reputatie" .... si altele.

adica mai pe scurt intai documentare si apoi raspunzi la un post, asta doar daca crezi ca esti in masura sa dai un sfat....

sa se foloseasca mai mult sistemul de reputatie....

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Punct Vezi Post
    eu zic sa il lasam pe Cristi sa isi puna in aplicare "planul" si sa asteptam sa vedem rezultatele... va da-ti seama ca si esecul si succesul unei astfel de campanii tot el le asuma, asa ca nu vad problema.

sustin propunerea, o decizie buna.
    eu daca as fi in locul lui cristi, sincer chiar as fi fost speriat daca astfel de discutii,dezbateri nu ar fi aparut... asta nu inseamna altceva, decat ca celorlalti chiar le pasa ce se intampla aici, pana la urma nu uita, ca SEOPEDIA e o comunitate ... si din cate mi-am dat seama reactia mea chiar nu i s-a parut deloc tendentioasa... sau ma insel...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    si din cate mi-am dat seama reactia mea chiar nu i s-a parut deloc tendentioasa... sau ma insel...
    O comunitate face doar atat cat fac oamenii din ea. Tin la pererile fiecaruia, insa ca in orice comunitate, daca nu exista si o mana ferma care sa ia decizii in ciuda altor recomandari din comunitate, totul se duce de rapa.

Si inversul este valabil. Cand se iau decizii fara a se consulta deloc comunitatea. Consider ca am consultat mereu comunitatea.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare comunitate
    De kyron în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2009, 19:08
  2. CTR foarte mare, castig foarte mic
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 15:56
  3. Script matrimoniale / comunitate
    De Netul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 15