sper ca aceasta mutare pe care cristi vrei sa o faci pe tabla de sah (seopedia), sa fie una cu bataie finala si sper sa aduca numai rezultate bune, insa eu mi-am exprimat opinia (poate timpul petrecut pe alte forumuri si educatia m-a invatat sa nu merg "with the flow" si sa stiu sa imi exprim, sustin punctul de vedere, pacat ca o mare majoritate din oameni si aici ma refer la romani in general, nu neaparat la membrii acestei comunitati, nu au curajul sa spuna lucrurilor pe nume, poate asa nu am mai fi cu Romania unde suntem acum, condusa numai de interese... ).
stii ce mi se pare foarte ciudat ca nu am vazut pe nimeni, care e mai nou pe site sau care are putine posturi, threaduri, reply-uri ce or mai fi... sa isi apere pozitia, oricum nu ma simt prin cei vizati ... asa ca sper sa intru in categoria buna dupa asa zisa triere.
numai bine!
btw: sper sa nu fiu inteles gresit, il apreciaz pe cristi pentru ceea ce a facut cu seopedia, e de departe un forum cu mult peste altele din Romania, ca si nivel de comportament, grad de inteligenta, sprijin intre useri si altele...

Răspunde cu citat