Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 50

Subiect: De ce am primit negative?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

E insa o diferenta, clientii vechi nu sar si rad de "basca" fiecarui client nou ce intra in bar
    Daca clientul nou isi vede de treaba lui, e normal. Dar daca se baga in seama aiurea, esti sigur ca nu-i atrage nimeni atentia?
    Trust, but verify.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

Ce nu inteleg cei care s-au inscris recent pe forum:

Dan -Ambasador

Data înscrierii
    17th November 2004

Locație
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    2.006
    Putere Rep
    248

Primul sfat ar fi sa asteptati o perioada pana vedeti cum sta treaba pe forum. Multi dintre voi nu au experienta si asta se vede dupa cum postati. Nu prea poti sa ii pacalesti pe veterani cu posturi aiurea. Ce comentariu este asta: "cam slabut alexa".

Sa iti spun de ce ai primit negativele:
    1. Ai comentat doar ca sa te afli in treaba;
    2. Secundele pierdute de cei care ti-au citit cele 3 cuvinte;
    3. Ai comentat doar ca sa iti creasca nr. de posturi;
    4. Este stresant sa vezi zilnic aceleasi comentarii, aceleasi topicuri deschise - acelasi timp pierdut.

Si asta o spune unul dintre cei care citesc fiecare topic deschis pe acest forum. Acelasi lucru l-am spus si aici.

Cred ca topicul "Cum sa-ti construiesti o reputatie buna" ar trebui mutat in sectiunea "Subiecte pentru incepatori" si subliniat ca important.
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 15th April 2013 la 15:39.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Spammer.
    Ultimele tale postari sunt doar cu legatura catre acel site. Cred ca ar trebui sa ne parasesti.
    Ar trebui poate sa nu se mai da acces la raspunsuri in topicuri care accepta dat reputatie, pana omul se obisnuieste!Altfel o sa se discute doar depsre reputatii, cand de fapt scopul forumului e altul!

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

Ar trebui ca omul sa citeasca intai regulamentul, nu sa aplicam noi 1000 de restrictii care sa-i afecteze si pe cei care l-au citit si il si respecta.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

zdwub este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Vârstă
    28
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea despre acest forum este una negativa deoarece orice persoana poate sa iti ofere negativ, comenteaza cand dai sa stiu si eu de ce primesc sa nu fac a doua oara acea greseala. Am ales sa pararesc forumul deoarece unele persoane stau toata ziua cu degetul pe mouse sa ofere negativ. SEO si ceea ce gasesc aici pot sa gasesc si pe forumuri straine unde stafful este mult mai pregatit si regulamentul este mult mai bine gandit.
    Salutari tuturor!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de zdwub Vezi Post
    Parerea mea despre acest forum este una negativa ...
    Nu e corect sa generalizezi, risti sa se creada ca pana la urma au avut dreptate, daca pentru cateva negative luate la repezeala pleci. Doar nu ai venit pe forum pentru reputatie!

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

Din pacate, se pare ca a venit doar sa spameze. Daca a vazut ca nu-i merge, isi ia jucariile si pleaca. Daca avea intentii onorabile, invata ceva din postarile de mai sus.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Parerea mea despre acest forum este una negativa deoarece orice persoana poate sa iti ofere negativ, comenteaza cand dai sa stiu si eu de ce primesc sa nu fac a doua oara acea greseala. Am ales sa pararesc forumul deoarece unele persoane stau toata ziua cu degetul pe mouse sa ofere negativ. SEO si ceea ce gasesc aici pot sa gasesc si pe forumuri straine unde stafful este mult mai pregatit si regulamentul este mult mai bine gandit.
    Salutari tuturor!
    Daca ar fi asa, toata lumea ar avea negative. Eu personal n-am dat niciodata negative fara rost, am dat doar celor ca tine care abia ce-au ajuns pe forum si se apuca sa faca reclama agresiv la diverse site-uri. N-am dat niciodata negative celor care au spus ceva cu care nu eram de acord, nu folosesc butonul asta pt chestii de genul. In schimb, dau pozitiv celor care ofera informatii utile.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Daca ar fi asa, toata lumea ar avea negative. Eu personal n-am dat niciodata negative fara rost, am dat doar celor ca tine care abia ce-au ajuns pe forum si se apuca sa faca reclama agresiv la diverse site-uri. N-am dat niciodata negative celor care au spus ceva cu care nu eram de acord, nu folosesc butonul asta pt chestii de genul. In schimb, dau pozitiv celor care ofera informatii utile.
    De dat se dau, azi noapte am primit unul cu explicatia :"esti pe calea cea buna, bravo", dar asta nu inseamna ca fugi de pe forum. Daca vei dovedi ca ai luat negative aiurea si lumea te va respecta peste 6-7 luni, vei castiga dublu fata d ece pierzi acum cu bulinele rosii!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Salutari tuturor!
    Daca scopul tau este sa inveti SEO, de ce-ti pasa de reputatie?

Forumul ofera informatii gratuite, fiind o cumunitate, asa ca incearca sa te integrezi, altfel "canta la alta masa" = "alt forum mai permisiv".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce am primit pe youtube
    De polooradea în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th February 2013, 17:22
  2. Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 14th December 2010, 10:29
  3. Procentaje negative - Webmasters
    De libertine în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th December 2010, 09:38

Permisiuni postare