Daca clientul nou isi vede de treaba lui, e normal. Dar daca se baga in seama aiurea, esti sigur ca nu-i atrage nimeni atentia?E insa o diferenta, clientii vechi nu sar si rad de "basca" fiecarui client nou ce intra in bar
Daca clientul nou isi vede de treaba lui, e normal. Dar daca se baga in seama aiurea, esti sigur ca nu-i atrage nimeni atentia?E insa o diferenta, clientii vechi nu sar si rad de "basca" fiecarui client nou ce intra in bar
Trust, but verify.
Ce nu inteleg cei care s-au inscris recent pe forum:
Dan -Ambasador
Data înscrierii
17th November 2004
Locație
Cluj
Vârstă
34
Posturi
2.006
Putere Rep
248
Primul sfat ar fi sa asteptati o perioada pana vedeti cum sta treaba pe forum. Multi dintre voi nu au experienta si asta se vede dupa cum postati. Nu prea poti sa ii pacalesti pe veterani cu posturi aiurea. Ce comentariu este asta: "cam slabut alexa".
Sa iti spun de ce ai primit negativele:
1. Ai comentat doar ca sa te afli in treaba;
2. Secundele pierdute de cei care ti-au citit cele 3 cuvinte;
3. Ai comentat doar ca sa iti creasca nr. de posturi;
4. Este stresant sa vezi zilnic aceleasi comentarii, aceleasi topicuri deschise - acelasi timp pierdut.
Si asta o spune unul dintre cei care citesc fiecare topic deschis pe acest forum. Acelasi lucru l-am spus si aici.
Cred ca topicul "Cum sa-ti construiesti o reputatie buna" ar trebui mutat in sectiunea "Subiecte pentru incepatori" si subliniat ca important.
Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 15th April 2013 la 15:39.
În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.
Ar trebui ca omul sa citeasca intai regulamentul, nu sa aplicam noi 1000 de restrictii care sa-i afecteze si pe cei care l-au citit si il si respecta.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Parerea mea despre acest forum este una negativa deoarece orice persoana poate sa iti ofere negativ, comenteaza cand dai sa stiu si eu de ce primesc sa nu fac a doua oara acea greseala. Am ales sa pararesc forumul deoarece unele persoane stau toata ziua cu degetul pe mouse sa ofere negativ. SEO si ceea ce gasesc aici pot sa gasesc si pe forumuri straine unde stafful este mult mai pregatit si regulamentul este mult mai bine gandit.
Salutari tuturor!
Din pacate, se pare ca a venit doar sa spameze. Daca a vazut ca nu-i merge, isi ia jucariile si pleaca. Daca avea intentii onorabile, invata ceva din postarile de mai sus.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Daca ar fi asa, toata lumea ar avea negative. Eu personal n-am dat niciodata negative fara rost, am dat doar celor ca tine care abia ce-au ajuns pe forum si se apuca sa faca reclama agresiv la diverse site-uri. N-am dat niciodata negative celor care au spus ceva cu care nu eram de acord, nu folosesc butonul asta pt chestii de genul. In schimb, dau pozitiv celor care ofera informatii utile.
Signatura lipsa
De dat se dau, azi noapte am primit unul cu explicatia :"esti pe calea cea buna, bravo", dar asta nu inseamna ca fugi de pe forum. Daca vei dovedi ca ai luat negative aiurea si lumea te va respecta peste 6-7 luni, vei castiga dublu fata d ece pierzi acum cu bulinele rosii!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)