Amice Eu cred ca toata lumea ar trebui sa se exprime cum poate si cum stie nu cum cred alti de cuviinta.Nimeni nu sa nascut invatat.Nici cel mai care a creat acest forum asa ca nu fiti asa de rai cateodata ca nu merita![]()
Amice Eu cred ca toata lumea ar trebui sa se exprime cum poate si cum stie nu cum cred alti de cuviinta.Nimeni nu sa nascut invatat.Nici cel mai care a creat acest forum asa ca nu fiti asa de rai cateodata ca nu merita![]()
Nu e nimeni rau (nu cred, chiar daca asa pare...), cred doar ca lovelife l-a corectat si a avut dreptul. Chestia cu +/- e doar o forma de feedback![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Eu am primit bad-uri si cand am spus lucruri care sau dovedit reale, am primit negativ si atunci cand cineva nu a mai prins un articol gratis de la mine in timp si nu m-am suparat.
Daca ai citit semnificatia a ceea ce am facut nu te-ai mai ambala atat. Am spus ca acea afirmatie nu ajuta, eu nu ti-am dat negativ ca vrei sa faci o lista de directoare ci pentru afirmatia de la postul respectiv.
si pana la urma daca nu iti place aici pur si simplu numai trebuie sa intri pe acest forum nu trebuie sa iti stearga cineva contul.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
palex1988 nu pot sterge userul, ramane ca tu sa nu il mai folosesti...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
@palex, gandeste la rece, afirmatia de mai sus merita un rating negativ? Pentru simplul fapt ca jignesti membrii acestei comunitati?
CU o asemenea atitudine, nu numai ca vei aduna in continuare bulinute rosii, dar te indrepti cu pasi mari spre ban.
Revizuieste-ti un pic atitudinea, scrie posturi utile, si iti garantez ca aceiasi ambasadori care ti-au dar rating negativ, vor fi primii care te vor aprecia cu pozitive.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu cred ca vrei intr-adevar sa ti se stearga userul, daca nu vrei sa mai faci parte din comunitate e deajuns sa nu mai intri pe forum.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@palex1988
Daca imi permiti, iti inteleg frustrarea pentru acel negativ. Nu inteleg continuarea, dar nu toti reactionam la fel. Si pentru mine a fost iritant (si este, pentru ca ma dezavantajeaza in anumite situatii) sa primesc negative pentru lucruri atat de minore, incat nu are sens sa le amintesc.
Trebuie sa accepti si faptul ca useri precum lovelife au o experienta mult mai mare decat noi doi. Nu il apar (o poate face singur mult mai bine), dar probabil l-ai prins si intr-un moment mai tensionat.
Parerea mea este ca, daca vrei sa inveti ceva, ar trebui sa continui pe acest forum. Eu m-am "inrosit" dupa 2 zile...si asa am ramas de luni intregi. Insa pentru impulsul de moment al unora (si/sau prostiile mele) nu are rost sa renunt si sper ca si tu vei face la fel. Bafta!!!
Cotinuati sa credeti ca are cineva ceva cu voi. Nu va cunoaste nimeni in real life de pe forum, asa ca e o prostie sa sustineti continuu ca sunteti discriminati / persecutati etc.
Uite un exemplu de user nou: Vezi Profil: nechitagabriel - SeoPedia Forum
Il cunoaste cineva ? Nu inca. Este un user nou. Si totusi...
Total Posturi 6
Rated helpful 5 out of 5 times
De ce nu e si la voi asa ? Are cineva ceva cu voi presupun...
Daca nu veniti cu raspunsuri pertinente si mai rau induceti in eroare cu diverse informatii, e greu sa primiti pozitive. Mai rau e cand suferiti de complexul persecutiei si credeti ca are cineva ceva cu voi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am priceput...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)