A avut zilele trecute momente in care mergea greu. Acum si-a revenit si la mine.
A avut zilele trecute momente in care mergea greu. Acum si-a revenit si la mine.
.
La mine merge ok, acum. Desi a mai avut momente in care nu s-a incarcat deloc sau foarte greu. Oricum baietii de la hangar hosting vad ca isi fac treaba foarte bine.
Domnilor, hai sa facem cateva calcule:
La ora actuala forumul Seopedia are aproape 4GB, din care 1.78GB doar in baza de date.
Procesarea si livrarea unui astfel de site nu e o sarcina usoara si nici ieftina. Din pacate, oricata bunavointa am avea, nu putem aloca resurse infinite.
Pe de alta parte:
- pe Seopedia sunt peste 3500 de membri inscrisi, din care peste 150 au mai mult de 5 mesaje publicate;
- puneti un abonament de 1 euro pe luna pentru fiecare utilizator ce vrea informatii
- cu 150 euro lunar puteti inchiria/coloca oriunde (nu doar la HH) un server cat se poate de decent
- cu acei 150 euro lunar puteti semna si un contract beton de livrare a serviciilor de hosting, care sa includa management, SLA, timpi de raspuns, etc, etc, etc
- desigur, cei 150 euro lunar pot fi obtinuti si sub alte forme, publicitatea fiind doar cel mai trivial exemplu (oare de ce pe webhostingtalk sunt atatea reclame ?)
Cu tot respectul, HangarHosting va sustine in continuare forumul, dar vom aloca resurse suplimentare in contextul economic actual.
Al vostru landlord,
Gupi
.:|:.
Gupi, decizia e la Cristi, stii bine asta. Oamenii astia nu poata responsabilitatea asta.
Cristi, cum rezolvam problema?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
La mine vreau sa spun ca merge destul de bine si nu am avut probleme !
Idem, si la mine merge f. bine. :-)
Si la mine merge foarte bine, a fost o problema de moment probabil, oricum putem sa donam si noi astia care ne permitem o suma pentru gasduire daca este cazul, sau poate sa fie mai vizibil promovati pe forum cei care ne gazduiesc ca o multumire
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Imi merge bine in momentul de fata, nu am nicio problema, insa, totusi, daca este nevoie de mutare pe alte servere sunt dispus si eu sa donez.
in progress...
Odata ce platesc pe cwr.ro un abonament... mi se pare mai corect sa-l platesc aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)