Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Asa irascibil esti intotdeauna sau esti plictisit astazi?
E un mic paradox, fiind incepator nu prea ai cum sa-i ajuti pe ceilalti ca nu ai cu ce. As avea cate ceva de spus dar depinde de interlocutor.
Nu vreau polemica asa ca ma retrag!
Nu exista sa nu poti ajuta cu nimic, chiar daca esti incepator pe partea de SEO, gasesti alte topicuri unde sa-ti dai cu parerea intr-un mod OK si sa ajuti pe cineva. Eu nu traiesc din SEO, nu scot veniturile mele online din site-uri si uite ca bulinutele s-au adunat, scriind chestii utile ori in sectiunea "Server side" ori in alte locuri unde mi-am permis sa scriu una-doua chestii care au ajutat pe cineva. Deci, nu exista scuza pe care ai spus-o mai sus.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Chiar doresc sa las o recenzie si din cauza numarului de posturi nu pot.Mi se pare normal in sectiunea de servicii web sa pot posta chiar daca nu am numarul de posturi pentru ca si cu numarul de posturi eu tot am folosit un serviciu.
Acum o sa fac putin "spam" pentru ca vreau neaparat sa ii dau feedback unui stimabil domn
Din cate am verificat respect cerintele dar totusi nu pot posta.
Ce imi scapa?
In cazul in care un user isi schimba adresa de e-mail si nu o confirma,contul respectiv este blocat automat.Nu poate da reply sau deschide un topic pana nu confirma noua adresa de e-mail.
Este una din posibilitati alaturi de cele enumerate mai sus.
Am postat un topic in sectiunea oferte gratuite, mi s-a spus de catre sistemul forumului ca trebuie sa astept aprobarea unui Moderator, trebuie sa adresez unui moderator un mesaj privat?
Daca da, cui trebuie sa ma adresez?
Nu trebuie pt. ca primesc notificari. Cred ca e deja publicat.
Oke acumam inteles....desi sunt inregistrat de mai demult timp,nu am reputatie pe forum..observ ca reputatia mea este 0 si de asta... la asta trebuie sa lucrez sivoi putea posta si inalte discutii. Multumesc !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)