Ioi sa mor io cu ce perzi timpu Mario
Aici sunt oameni destepti, cu neamuri la guugle: daca vor sa te gaseasca, e destul si o dunga![]()
Ioi sa mor io cu ce perzi timpu Mario
Aici sunt oameni destepti, cu neamuri la guugle: daca vor sa te gaseasca, e destul si o dunga![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E mai "clean" in opinia mea.
Offtopic: Wow, ce lista lunga are Krumy la Past![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
oky, treaca de la mine: monitoru meu e mai rotund.
Profilul de hi5, facebook, netlog, neogen, blogu personal, blogu de servici... urmeaza si ele?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco, am inteles gluma, dar sper sa gasesti utilitatea optiunii si sa o folosesti.
Acum unele lucruri se vad mai clar. Propunerea cu LinkedIn-ul e a mea ptr ca astfel putem promova si lucrurile ce tin de afaceri. Forumul e urmarit de multi clienti, deci un astfel de profil poate usura lucrurile.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
E o idee buna,Linkedin e ceva serios. Merge un background albastru la sigla in loc de alb,la fel ca albastrul de alaturi,pentru a nu sari in ochi agresiv.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Am scris in thread-ul celalalt din greseala, imi cer scuze. Ar merge target="_blank" la linkurile profilelor linkedin, sa nu mai tot dam (back).
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)