Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Tepar

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

din cate stiu eu coco_ro ofera servicii de insciere in directoare + detine foarte multe directoare pe domenii .info
    nu stiu cum a apelat la onshop

isi strica reputatia reciproc aici pe forum

ps: cel care acuza m-a abordat pe mess sa-mi fac o oferta de inscieri in directoare doar pentru simplu fapt ca am vizibil id-ul de mess pe profiul de pe seopedia...(nu am cerut niciodata astfel de servicii)

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Inscrierea in directoare consuma timp si pe deoparte nu poti avea nici pretentii ca pt 5-10 euro sa stea cineva zeci de ore ca sa-ti inscrie siteul calumea in sute de directoare, mi se pare chiar curios cat de mici tarife se practica uneori.
    Nu conteaza cata munca presupune atata timp cat el isi asuma raspunderea sa o execute pe un pret bine definit.
    Mi se pare o prostie sa "tii pasul" cu competitia oferind sute de inscrieri pentru doar cativa euro, iar toata munca sa fie un esec. Spune-mi domnule ca ma costa 100 de dolari dar faci ceva calumea si altfel vorbim, cam in contextul asta mi-as dori sa vorbesc cu cineva care inscrie site-uri in directoare web.
    Vreau calitate nu cantitate, si nu ma intereseaza numarul directoarelor.

djpro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th December 2006
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea este ca inscrierea in directoare nu prea are mare importanta. Reprezinta resurse irosite aiurea. Stiu ca ma veti contrazice dar va veti convinge si singuri de eficienta directoarelor.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de djpro Vezi Post
    Parerea mea este ca inscrierea in directoare nu prea are mare importanta. Reprezinta resurse irosite aiurea. Stiu ca ma veti contrazice dar va veti convinge si singuri de eficienta directoarelor.
    Pe aici in principiu vei fi contrazis (sau aprobat) de oameni care au testat si retestat chestiunile astea. Adica nu pe baza unei pareri. Tu pe ce baza faci afirmatia de mai sus?

PS: Eu unul te contrazic si iti spun ca, pe .ro am reusit pe nisele necompetitive rezultate bune doar cu ajutorul directoarelor (sau cel putin bazat in mare parte pe aportul lor). Tine de cum si unde faci inscrierea. Daca alternezi descrierile si keywordurile, nu exagerezi cu inscrisul in directoare (de ex. am site-uri vechi pe care inca dureaza "campania" de inscriere in directoare, in sensul ca inscriu in 3-4 directoare de cate ori imi aduc aminte - adica o data la 1-2 saptamani sa zicem) si cauti categoriile care merita (evident, in directoarele care merita). Timp/Resurse nu imi mananca, decat in mica masura pentru ca o fac cu fastIBL :: free directory submitter si procesul e semi-automat (mai adaptez eu poate de fiecare data descrierea/titlul, sa fie cat mai unic).

Eu vorbesc de .ro, ca sa fie clar.

Revenind, tu pe ce iti bazezi afirmatia?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Inscrierea in directoare consuma timp si pe deoparte nu poti avea nici pretentii ca pt 5-10 euro sa stea cineva zeci de ore ca sa-ti inscrie siteul calumea in sute de directoare, mi se pare chiar curios cat de mici tarife se practica uneori.
    Te-am mai citat odata parca pe zona asta

Termenul corect e "trimitere", desi uzual se foloseste inscriere.
    Sub 80-120 E (fara tva) pt 300 nu discut.
    Mai comenteaza unii, dar ii las sa incerce. Doar asa dau cu capul si pricep + un concurent mai putin
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

djpro uite un caz foarte concludent legat de efectul inscrierilor in directoare Un cadou romantic: "pachet de hosting" ?

Cum zice cristi in ro pe nise mai necompetitive deocamdata are efecte.

1nesco cred sunt unii care posteaza pt prima data oferte de inscrieri, pardon trimiteri, foarte ieftine, si cand incep munca si vad cat dureaza incepe sa le para rau si e posibil sa te lase cu ochii in soare sau sa scada standardul lucrarii. Stim cu totii ce presupune si cat dureaza o inscriere serioasa in directoare si daca vrei servicii de calitate trebuie sa platesti un pret decent... sau o faci personal.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    ...........
    Sub 80-120 E (fara tva) pt 300 nu discut.
    LOL
    Si ai clienti ?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Putini si buni. Partea frumoasa e ca acestia in marea majoritate a cazurilor nici nu vor "o lista de confirmari", pe care nici ei nu au timp sa o urmareasca. Cititul asta, cam ia 2-4 ore, timp in care clientul poate face ceva mai bun.
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Termenul corect e "trimitere", desi uzual se foloseste inscriere.
    directori web sau submitare?

Nu cred ca se poate vorbi despre "corect", ci despre "des folosit". "Inscriere in directoare" e la fel de corect precum "trimitere in directoare", doar ca nu e la fel de folosit.

Scuze de offtopic, acum am vazut. 1nesco daca vrei facem un alt topic.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Macar daca ar ajuta pe cineva Nea Krumele...
    Personal am facut un post pe blogul personal cu vorbele de duh a lui Eradu pe care o bag sub nas la clienti. Cum bine zice Eradu, volumul de munca e imens, mai ales daca s-au mai facut trimiteri in trecut.
    Daca nu li se pare ok 6 E/ ora... le dau clientilor o lista cu N directoare si le cer raport cu ce au facut in 1-2 ore, live. Abia atunci parca parca se lumineaza... si in cele mai multe cazuri renunta complet la inscrieri
    Timp pierdut de ambele parti.
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •