Asta pentru ca atatea posturi au fost cred.
Da
Nu
Asta pentru ca atatea posturi au fost cred.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Au fost mai multe ieri. Se reseteaza brusc si fix la 12 noaptea? Damn...
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu. Se reseteaza din ora in ora. Asa este setat, nu exista o setare in admin. Am incercat sa modific eu codul sa pun resetarea la 12 ore sau ma rog, ceva de genul, dar nu am reusit. Am zobolit peste tot, de a trebuit sa il sterg si sa il instalez iar.
Din cate stiu eu rolul "Spy-ului" este pentru a avea o imagine de moment a actiunilor de pe forum. Pentru "lastactivity" sau asemanator exista in cazul de fata "Ce e nou?"
Liber la capace, daca gresesc :]
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Poate faceti ceva cu topicurile vechi, toti userii noi dau reply la discutii de acum 2-3 ani. Ar trebui sa ramana vizibile doar subiectele la care ultimul reply are maxim 6 luni sau ceva de genu.
Pe parte tehnica doar Cristian Mezei poate sa rezolve problema. In regulament exista o infractiune stipulata ptr cei care fac asta....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salut,
Cand ai timp arunca un ochi pe astea :
#1 - Thread Title modification : Thread Age Insert for vB 4 - vBulletin.org Forum
#2 - Warning "Old thread" on reply : Add Warning to old Thread - vBulletin.org Forum
Eu as merge pe #2, dar nu stiu la ce te gandesti, daca nu e ceea ce cauti, pot sapa mai adanc :]
Cheers!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Probabil ca vom folosi acest mod:
Threads Auto Close (by Usergroup) - vBulletin.org Forum
O sa-mi fac timp diseara sa il instalam si testam. Probabil ca nu va aplica regulile si retroactiv. Vedem.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)