Intrucat se pare ca numele "matrimo" nu era accepatat in forum, solicit sa fie schimbat in ANA. Multumesc.
Intrucat se pare ca numele "matrimo" nu era accepatat in forum, solicit sa fie schimbat in ANA. Multumesc.
Salve, as dorii sa-mi schimb si eu numele daca se poate, din "Ale" in "Alex Florea"
Merci.
Salut,as dori sa schimb user-ul SylverD in OraseluMeu
O duminica frumoasa.
Salut, am fost îndrumat să postez aici pentru a mi se schimbă numele de profil.
Numele meu este Marian. şi când intri pe url-ul pentru a-mi vedea profilul apare o eroare şi automat eşti redirecţionat către un alt utilizator al forumului.
Aş vrea ca noul username să fie: Marian (simplu, dacă se poate, şi nu este folosit de altcineva) sau MarianC (Marian Ciobanu).
Vă mulţumesc.
Buna ziua,
As dori sa imi schimb username-ul in "headphones".
Atunci cand m-am inregistrat pe forum, inscrierile erau inchise, asa ca administratorul cu care am discutat pe email, mi-a preluat numele de acolo.
Multumesc frumos.
Salut,as dori sa schimb user-ul SylverD in Duta Constantin
As dori sa-mi schimb numele in Stoian Ciprian, va multumesc!![]()
off topic: @Cristian-Iulian Calin, nu ti se pare ca e mult mai ok sa ai numele tau real decat ~headphones~ ?
Salutare, as dori sa-mi schimb si eu username-ul din bozo719 in gabrielius. Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)